Blå

Chefen uppskattade färgen på min tröja idag då den matchar färgen i vår logo. ”var det ett medvetet val?” frågade han, och det var det ju. I’m sneaky like that.

Ny vecka och tillbaka på jobb. Jag är så glad att jag har haft en HELG! Jag är så glad att det är måndag och jag är tillbaka på jobb! Det är så fint att liksom ha veckodagar igen.

Har insett det stora problemet med jobbet: jag kan inte ha mens! Handfatet är för långt från toaletten så jag kommer att få göra konstiga saker för att få det att fungera såvida jag inte är villig att skippa menskopp och gå tillbaka till tamponger — vilket jag inte är. Skall finurla lite på detta.

Ikväll efter jobb stack jag ut och sprang. Det blev fem kilometer. Hade nog kunnat springa lite längre men är okej med 5k också. Är mest glad att jag kom ut! Kyligt och regnigt och med en reflex-magväska på ryggen, som sig bör.

Nu är det dags att sova. Imorgon en ny arbetsdag. Allt är bra <3 Det är förunderligt hur snabbt man plockar upp att vara människa igen när man får chansen. Himla fint, faktiskt.

Godnatt, mina vänner.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: