öööööööörghhhhllll

hahahahaha kommer ni ihåg när väderleksprognosen sade typ ”det blir 25 grader imorgon” och man ba BÄST JAG PACKAR MED EN KOFTA OM DET BLIR SVALT och sedan blev det typ 17 grader ute och man huttrade lite??

yeah yeah good times

idag har det varit 30 grader. Igår påstods det att det skulle bli 24. Såatteh.

Det skall tydligen bli ”max 22 grader” imorgon men ja eh vi får se, antar jag.

Jag har tvättat, färgat mina byxor (woop! det gick bra!) och tagit en promenad. Vi har också veckohandlat. Det var bäst! Vi köpte ett kilo oxfilé! Nöjd Carina är JÄTTENÖJD!

NO WAIT nu blandade jag ihop tisdag med onsdag: Det skall bli över 33 grader imorgon. ALLTSÅ. Min plan är att utöver att gå iväg till Coop och köpa någon form av lunch bara sitta inne hela dagen. EVENTUELLT ta en promenad på kvällen om det ens går. Jag klarar inte av värmen. Det är inte ens en hemlis. Det är varför cirka ingen läser min blogg just nu pga KLAGAR BARA.

Men ja. Snart är det höst. Snart. Snart. Stå ut en liten stund till bara.

Ha en fin kväll <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: