Människovärde

Just nu: REGN! REGN I MÄNGDER! DET SLUTAR STRAX MEN JUST NU REGNAR DET! Man får vara glad för det lilla! :) …dessvärre slog blixten ner i Torslanda och startade en skogsbrand, så det finns ju inget gott som inte för något ont med sig verkar det som.

Ägnade gårdagkvällen åt att läsa på reddits NoSleep och hittade ett par riktigt bra följetonger. Har ett par spännande flikar som ligger och väntar inför kvällen, men jag skall strax ta mig ut och gå i spöregnet tänkte jag. Det hinner väl sluta innan jag kommer ut visserligen, så det kommer att vara varmt, fuktigt och blött om fötterna, men vafan. En promenad är ändå en promenad osv.

Jag har städat idag. Fick lite spel imorse och ba GÖR, så nu är det nästan helstädat här hemma. Det är GOOD ENOUGH, som man säger. Jag är nöjd. Det var varmt och djävligt men jag känner plötsligt att jag åstadkommit något, och det är en känsla man skall ta vara på när man annars bara sitter hemma och skrotar hela dagarna. Arbetslösheten gör ju inte riktigt att jag känner mig som en fullgod del av samhället liksom, så man får passa på att känna sig bra när man väl får chansen.

Martins semester tar slut efter imorgon, sedan blir det någon form av Rutin™ igen. Simma två gånger nästa vecka, kanske? Jag kommer att sakna honom när han är på jobbet, men ibland blir det lite väl intensivt när vi liksom sitter uppå varandra i världens minsta lägenhet hela dagarna. Vi klarar det dock — vårt förhållande klarar en hel del jobbiga omständigheter :) Snart sex år ihop..! Det är himla fint. HAN är himla fin. Igår innan jag somnade låg jag och tänkte på kärleksbrev jag ville skriva men jag minns inte direkt något av det nu. Men så är det ju — man får alltid de bästa tankarna precis innan man drabbas av medvetslösenhet, och sedan är det puts väck när man vaknar. Stabilt, hjärnan.

Om en vecka är jag på Gotland! Det ser jag fram emot. Kort och koncist, men ett par dagar i lugn och ro med mommo och ett par kvällar med vin och dans och sång och medeltidsveckan. Det bästa av två världar, liksom. Lär väl skriva mer om det när det drar ihop sig, jag brukar ju vara ganska tjatig om saker som ni kanske märkt :P

HA EN BRA DAG jag hoppas att det regnar på mig när jag promenerar

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: