Kategorier
Meta Squeee

Hemma och hemma-hemma

Vi åt en oerhört fin lunch hos Rigmor. Är svärmor kallskänka får man SJUKT lyxiga räkbakelser till lunch, bara en sådan grej? Love it!

Nu dricker jag ett glas rosé och lyssnar på Inkubus Sukkubus. Jag har (vad som känns som) tusen flikar med jobb jag skall söka uppe, och jag F5:ar satan ur flygbra.se så att jag kan boka flygbiljett till Visby. Yes! Denna donna skall besöka Gotland under medeltidsveckan för lite mommohäng och kompishäng på världens bästa ö. Planen är minst två hemmakvällar och minst två utekvällar och den sista kvällen i mixen är hittills oplanerad! Jag ser så sjukt mycket fram emot detta — jag är så himla glad över alla häruppe som vill träffas och umgås men det är tungt att flytta ifrån en väldigt stor grupp vänner. Lajvet var en bra grej för jag fick träffa så många på en gång; medeltidsveckan är en ANNAN bra grej då cirka hur många som helst kommer att finnas tillgängliga att krama på.

(Michaela och Jolt — ni borde börja åka på medeltidsveckan! Jag vill kramas! :D)

Martin skall spela tv-spel med Alex ikväll, själv skall jag först dricka upp mitt vin och sedan ta en promenad (för att nå upp till dagens stegmål :)) och sedan skall jag väl försöka få stängt de där jobbannonsflikarna genom att, well, skicka in lite ansökningar. Nu när jag räknar dem och faktiskt inte överdriftestimerar så är det 8 stycken. Vad är realistiskt, söka 4 av dem ikväll? :)

(herregud om två veckor promenerar jag i Visbys milda kvällsluft med mantel på ryggen och Otyg i öronen och jag SPRÄNGS av älsk över detta) 

(…och när jag kommer hem har jag en MARTIN i mitt hem! det är helt otroligt bäst!)

Jag ogillar värmen, apropå att Sverige brinner och hur det är en av väldigt få saker som stör min lilla bubbla av glädje här. Var på fest hos Eva förra fredagen och satt med en kylklamp i vänster armveck i över en timme för att försöka få ner värmeutslagen jag plötsligt fick. Ni vet hur huden knottras i blåsor när man bränt sig på en brännässla? Så såg mitt armveck ut. Det kliade och sved och stack och brände. Skitkul, verkligen. Jag skulle hjälpa till med tårtdekoration och bloda ner badrummet och allt möjligt, men var banne mig halvt handikappad med bara en arm som ville fungera som den skulle. På lördagen hade jag värmeutslag på båda armarna. Köpte salva på vägen hem och på söndagen var armarna mycket bättre. Det här är hur jag reagerar på värme, köp att jag tänker klaga på när det är för varmt :P

MEDELTIDSVECKAN. Jag älskar’t! Där jag fick min första kyss när jag var 16, där jag skrattat och gråtit och dansat och sjungit och bara fått VARA. Som fastlandsboende gotländska är det bästa sortens Komma Hem. Och fem dagar hos mommo..? Bäst i världen. Jag är så himla fylld av känslor över detta, faktiskt. (och igen: När jag flyger tillbaka till Fastlandet™ igen så kommer jag Hem Till Martin , i VÅRT hem! …och vi firar 6 år ihop!)

Allt är bra. Nu har ni fått två inlägg idag men jag ligger ju tre månader efter i bloggandet så det får vara så ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *