Hello from the magic lake

snepchet

Jag har nämnt en av mina favoritpoddar här tidigare, Hello From The Magic Tavern. Säsong ett närmade sig sitt slut och tappade lite i fart. Efter säsongsavslutningen kom tre-fyra downtime-avsnitt jag inte alls var förtjust i, och efter att ha lyssnat på det första och sneglat på vad resten skulle handla om så bar det verkligen emot. Det tog mig VECKOR (kanske till och med en månad?) innan jag till slut stretade mig igenom de här mellanavsnitten och sedan lite halvhjärtat tryckte igång avsnitt ett av säsong två. …och skrattade. Det var ju bra igen! Jag är nu ett par avsnitt in i säsong två och hittills har i stort sett varje avsnitt varit helt enormt bra. Kärleken och glädjen i den här podcasten är tillbaka, jag är NÖJD!

Det är lördag, det är INTE en miljon grader varmt ute och det blåser en lätt fläkt. Jag skall kolla av att jag har en bra mängd avsnitt av ovanstående omrantade podcast nedladdade och sedan gå ett varv runt sjön, tänkte jag. Få saker är lika bra för själen (ibland) som att promenera den här sjukt vackra sträckan kring sjön OCH asgarva. Hallå, liksom :D

Den här sjön, alltså. Jag har gått runt så många gånger nu att jag kan nästan varje sväng utantill, men det är så himla lummigt och grönt och fint och så denna rena luft så jag tycker verkligen om att vara där. För någon vecka sedan fick jag äntligen hit mamma för att visa henne mitt promenadstråk och hon var awed hon också över den där skatten vi har på berget här. Vi gick varvet runt och stannade cirka på mitten och åt pastasallad som Martin varit gullig och gjort åt oss <3 Det var en sådan där #peaklife grej :D

Apropå gullig; Jag gillar orden gullig och gulle och så vidare, men GULLET är verkligen jättefult? :D Använder folk det liksom till vardags? Eller är det något som typ …stockholmare säger? ”Tjena gullet” haha orkar inte :D

Igår drack jag rosévin som inte ens var särskilt gott men idag blir det nog banne mig bara vatten. Får se ifall Martin skall spela ikväll eller ifall jag kan kolla på TV; Sambolivet är awesomecake men ibland är det lite störigt att vi bara har en TV. Jag är dock glad att jag har en dator i ”eget rum” (sovalkoven) så att jag kan få komma undan lite och typ prata med folk eller så medan jag låter bli att störa honom när han ser på Star Trek :D

Ha en fin dag, hörni :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: