Sol!

En solig och väldigt vacker dag! Jag passade på att sticka ut och springa (W3R3) och sedan åkte vi och handlade mat. Middag blev ugnsstekta kycklingklubbor med supergod marinad + ugnsstekta rotfrukter (palsternacka/morötter/potatis/rödbetor) och det var så himla gott! Och NYTTIGT! Nyttig mat är vi glada över just nu. Kroppen är inte vad jag vill att den skall vara. Men det löser sig :))

Imorgon blir det middag hos mamma, på söndag blir det middag hos Rigmor. Vi skall eventuellt försöka besöka Systembolaget (och IKEA!) imorgon, får se hur det blir med det :) Finns tid så kanske det blir en promenad till ankdammarna också — vi har lite bröd att göra oss av med. Det har tydligen blivit min nya grej; Mata fåglarna! Tack Josefine för att du fick mig att få upp ögonen för detta nöje ♥

Vi håller det kort och koncist idag, faktiskt. Jag har inte så mycket mer att säga mer än att jag har haft en bra dag och jag är glad och tacksam över solsken och de här första små hintarna av värme.

Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: