Ingen lördag, men en söndag!

JAG TÄNKTE BLOGGA IGÅR men alltså jag var döende fram till klockan fem och sedan hade jag gäster såatteh.

Vi tar det från början!

Toro SKULLE anlända 16:50 i fredags, så vi hade en bokning på Steampunkbaren 17:30. Mitt i allt stressande jag hade i fredags pga TUSEN SAKER ATT GÖRA så hörde han av sig; hans tåg var inställt och han hade hoppat på ett Öresundståg. Beräknat framme 18:05. Vi hade bord framt ill 19:00. Vill vi käka på en halvtimme..? Njae. Okej. Ny plan. Avboka bordet, vi HITTAR NÅGOT™

Mötte upp med honom när hans tåg anlände, och sedan låste vi in hans väskor i ett skåp på Centralen och började planlöst spatsera för att hitta någonstans vi kunde få äta klockan 18:30 en lönefredag i Göteborg. ”Vi går mot Avenyn” bestämde jag, och på väg dit hittade vi Källarkrogen. Menyn ser bra ut! Får vi bord…? Yes!

Inga vettiga vin på glas? Vi delar en flaska! (vi börjar räkna nu; 2,5 glas rödvin)

Vi inledde med varsin deconstructed Skagentoast:

Mycket gott! Fina räkor :)

 

Huvudrätt för mig var Hjortinnerfilé med kantarellrisotto och lingonsky:

 

Toro tog en Oxfilé Provençale och tyckte att jag absolut skulle ta kort på den också:

Efter att vi ätit färdigt och druckit upp vårt vin bestämde vi att vi testar att gå till Steampunkbaren för att se ifall det kanske gick att få sitta i baren och dricka. Det gick! \o/

Jag drack Health Potion och Mana Potion (röd och blå), Toro drack de andra två. Vår närvaro i baren sålde fyra drinkar, vi tyckte att vi borde få gratisdricka som tack (men framförde aldrig detta till personalen pga orimligt ändå).

Räkning just nu: 2,5 glas rött, 2 drinkar.

…och så en öl på det!

…sedan dog min kamera. Men ja, inne i stan:
2,5 glas rött
2 drinkar
1 öl

SEDAN ÅKTE VI TILL SURTE! Jag var entusiastisk och ville visa vårat lokala pubhäng så vi gick ju till Hyttan. Där drack jag, eh, två glas vin till. Och en shot. Sedan gick jag hem!

Sluträkning:

4,5 glas rött
2 drinkar
1 öl
1 shot Tequila Rose

Sedan mådde jag PYTON på alla sätt och vis. Tydligen trodde Martin att jag varit nära alkoholförgiftning. Jag var sjuk under natten. På lördagen vaknade jag och ville dö. Varje gång jag reste mig ur sängen kallsvettades jag så att jag var helt genomblöt, och rummet snurrade. Jag och Toro hade ju planer..!

Martin åkte in till stan med Toro och jag stannade hemma och sov. Först hällde han i mig en Resorb, eftersom de jag druckit kvällen innan eh försvann ur systemet som man säger. Jag lyckades även äta en skiva bröd och fick THE kallsvettning pga blodsocker som kom igång.

Vid fyra var jag ur sängen, åt en kall (men tillagad!) kycklingfilé för att få i mig salt + drack en liter vatten, och sedan tog jag en dusch. Sedan kom jag långsamt till liv igen. Fick energiryck, städade färdigt det som färdigstädas behövdes innan gästerna kom och satt lite färg i ansiktet.

SEDAN KOM GÄSTERNA!

Toro, Alex, Olof, Peter. Och så Martin, såklart! Men han bor ju här så öh kom ju inte hit som gäst. Vi åt smörgåstårta (tack Olof!), lyssnade på musik och snackade skit. Jag drack liiiiite Baileys Latte-whatsitcalled-drinkar som man köper på Systembolaget, men mest drack jag läsk och var nöjd med det.

Idag har jag sista sviterna kvar efter gårdagens bakfylla men mår tusen miljoner gånger bättre. Jag och Toro har matat fåglar vid fågeldammen, ätit hamburgare på Kalles och sedan gått runt i Nordstan och tittat på kläder åt honom. Sedan tog vi en fika och jag vinkade av honom vid tåget, och nu är jag hemma och känner mig tjock lol :D

Bortsett från MASTODONTBAKFYLLAN igår så har helgen varit så himla bra. Idag sken solen och det var VARMT ute! Allt är bra <3

Nu skall jag uppdatera pappas hemsida och sedan skall vi se på film och chilla på soffan tills vi skall sova :)

Hoppas att ni har haft en bra helg <3

2 kommentarer till “Ingen lördag, men en söndag!

  1. Neeeej! Aldrig ta tequila efter annan sprit! Det är katastrofalt! Bra att du mår bättre nu. :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: