En födelsedag: 34

Dagen har varit svajig. Jag har gått mellan att känna mig nedstämd över att jag fyller år till att vara på gott humör. Jag har städat och tvättat och pratat i telefon med en massa människor. Martin kom hem tidigt och gav mig massa presenter (whee!) och lagade jättegod födelsedagsmiddag åt mig (marinerad fläskfilé med vitlök, potatisgratäng med tre sorters ost och köpe-bea) och det var så ohemult mumsigt faktiskt. Jag har fått blommor och kort (se bilden) och nu skall jag ta ett glas vin och läsa lite i en av böckerna jag fått under dagen.

Imorgon är det onsdag. Det ser jag fram emot. Då skall jag se Therion ihop med mamma, Eva och Evas pojkvän Kristoffer :) THERION! Så häftigt. Morgondagen skall ägnas åt att lyssna på senaste albumet (3 timmar långt; 46 spår?!) samt åka uppom Rigmor och hämta biljetterna hon hade skrivit ut och tagit med åt mig igår och som jag sedermera glömde och lämnade kvar i hennes bil. Oops!

Folk är så entusiastiska och snälla och fina i sina gratulationer och jag känner mig hemsk som bara är ledsen över att jag liksom blir äldre utan att för den skull bli ”bättre”. Det enda som förbättrats sedan min förra födelsedag är att jag numera är sambo, men det innebär också att jag OCKSÅ är arbetslös. Hur kan man fira det?

Men ni är fina. Ni är bra. Jag uppskattar varenda grattis jag har fått idag. Jag är inte otacksam. Jag är bara lite svår just *idag*. Jag ber om ursäkt för det.

Ha en fin kväll! Jag skall titta på Ullared och som sagt ta ett glas vin. Sedan skall jag bädda i nytvättade lakan i sängen och sova så DJÄVLA gott, faktiskt.

Hej! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: