Äggskalle

Påskmiddag hos mamma! Vi målade ägg (jag gjorde — som ni ser — ett självporträtt) och det var ju kul. Jag kan inte minnas att jag målat ägg på typ hundra år? Vi brukade göra det när jag var typ …10. Det var ett tag sedan. Kul! :D

Maten var god! Revbensspjäll och sill och köttbullar och sallad med gotländsk vitlök- och senaps-dressing, mycket skitsnack, kul umgänge. Mamma sade igår ”det blir bara ägg och sill och potatis!” och jag ifrågasatte idag hur hon menade eftersom hon dukat upp cirka TUSEN saker åt oss. ”Jag menar att det inte blir kött och potatis!” klargjorde hon.

INGET ÄR KLARLAGT.

SEDAN NÄR ÄR KÖTTBULLAR OCH REVBENSSPJÄLL OCH KASSLER OCH POTATIS INTE KÖTT OCH POTATIS!? Vad händer ens? :D

Mamma alltså. Hon är så djäkla bra :D

Jag och Martin fick en uppsättning finfina kastruller i inflyttningspresent. Flyttaihoppresent. Himla fint, faktiskt. Vi var på IKEA innan vi åkte till mamma och köpte en matta också, så på tisdag när Martin är på jobb och jag är hemma (pga barnvakt på måndag..!) så skall jag göra ordning här hemma. Det ser jag fram emot! Jag ser fram emot en slö dag med Martin imorgon + barnvaktande på måndag också, så :))

Men ja. Glad påsk! Har ni haft en fin dag? Gör ni något kul såhär på påsk?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: