Tröttma

Sista gästerna gick hem halv tre i nättras. På det följde sex timmar rastlös sömn, och en inte helt angenäm bakfylla – trots att jag försökte råda bot på detta i förväg genom att ta resorb. Ohwell. Toro har varit här idag och sågat upp mitt balkonggolv, så nu finns bara sågspån som talar för att det någonsin varit där.

Jag är trött. Jag skall försöka somna i tid ikväll för jag har tvättid imorgon bitti, och medan jag tvättar är planen att springa i skytteltrafik upp på vinden för att ta ner lådor jag har där och rensa igenom dem. 6 dagar tills jag flyttar och det börjar kännas illa med tid. Vi får se hur det går.

Femton olika saker stressar mig just nu. Det är som vanligt, med andra ord ;) Det har varit en konstig månad, på många sätt.

Överlag var det en väldigt trevlig fest, och jag är glad. Lägenheten var tillräckligt iordningställd, och det var fint att få spendera en kväll i goda vänners lag – även fast det nu blev väldigt sent ;)

Onsdag, torsdag och fredag har jag mina tre sista sociala aktiviteter, sedan flyttar jag. Innan dess skall jag lyckas göra mig av med möblerna och det börjar kännas svårt. Har jag tur kan jag lyckas få ett par kronor för dem på Facebook? I värsta fall skänker jag bort dem! Jag vill bara ha dem ur mitt hem innan jag flyttar på lördag. Men dagarna blir färre och färre. Suck.

Jag behöver även ringa och försöka boka ett magasin till helgen. Det stressar mig också, såklart. Jag lovar att jag är gladare och peppigare än jag framstår här just nu, jag försöker mest bara reda ut tankar och få någon form av koll på läget.

Ni får ha en fortsatt fin söndag <3 Jag skall sätta mig och läsa lite, och sedan hoppas att jag däckar så fort jag hamnar i säng :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: