inb4 värme

Det är så himla kallt?? Jag är frusen efter min promenad och håller för tillfället på att tappa upp badvatten.

Idag har jag pratat i telefon två gånger och förhoppningsvis löst det största orosmomentet på horisonten; dvs slutbesiktning av min lägenhet. Jag har fått den när jag vill, så nu skall jag bara lista ut VEM på Stena som skall ringas för att informera om att jag flyttar ut tidigt och vill bli av med lägenheten före utsatt datum om möjligt. Det får bli morgondagens quest, jag är trött och kall och har ingen lust att jaga folk just nu.

Imorgon kommer de även och kikar på mitt trasiga badrumsskåp + gör en förbesiktning.

Ikväll blir det middag på KOL, så jag skall se ifall jag kan hitta på något som ser någorlunda uppklätt ut samtidigt som det hjälper mig att hålla värmen i dessa minusgrader :D Jag har en klänning i åtanke; med ett par 2-3 leggings under borde den vara någorlunda okej. Och med en varm kofta.

Men ja. Ett bad! Jag kanske postar ikväll, annars visar jag nog bilder på maten imorgon istället :)

(ps har löst dagens stora quest (NÖJD) och börjat rensa i ena bokhyllan. skall ta resten imorgon faktiskt)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: