En fredag

Johan tyckte att vi skulle äta något lyxigt igår, så vi hamnade på Broderstugan. Good enough! Jag gillar det stället – kommer att sakna det när jag har flyttat. Jag och mamma har haft många bra middagar där <3

För den där EXTRA lyxkänslan inledde vi med en förrätt. Toast skagen, såklart :)

Och så en black & white på det, eftersom jag ALDRIG testar något nytt haha :D Bilden blev inte jättebra. Maten var mycket godare än bilden antyder! Jag var bara stressad över att kameran skrek över döende batteri och för att Johan satt och väntade med att röra sin mat eftersom han trodde att jag tog kort på den också, så jag hivade bara upp och tog ett kort och lade bort kameran sedan.

Nytt batteri i kameran när jag kom hem woo. Vi körde vidare på dekadens-temat och åt chips och choklad och drack MER vin!

Han gick hem vid midnatt. Då hade vi på 7 timmar hunnit prata om cirka ALLT. Vi hann även med Youtube-fest! Tydligen kan man köa Youtubelåtar via mobilen och titta på dem på Xbone = Win! Vi började någorlunda seriöst men sedan blev det väl mer och mer spårade låtar, haha. Massa nytt i min Spotifyplaylist idag ;)

Det var fint. Jag kommer ju att sakna sådana här grejer när jag flyttar. Det kommer annat som substitut, såklart. Men Det är ju det här som är det TRÅKIGA med flytten! Det andra är så himla genombra, men det är inget kul att lämna vännerna.

Ok! Det var det, iaf :) Nu skall jag gå vidare med min lördag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: