Tredje julaftonen – SISTA julaftonen!

Vi började dagen med julklappar och lunch hos Rigmor, tillsammans med moster Yvonne. Mycket trevligt! Intressant nog fick jag det största paketberget :)))) #favoritbarnet #inteminfamiljens

Sedan tog vi oss in till stan för middag på Steampunkbaren tillsammans med min mamma och hennes pojkvän och Alex. Gött! Inledde med denna rosa, bubbliga alkoholfria drink med jordgubbssmak.

Sedan: Mat! Jag åt hjort. SÅ DJÄKLA GOTT. Klart nöjd!

Drack denna Omnipollo/Buxton med smak av ”raspberry merengue ice cream pie” som jag var sugen på sedan den postades på Omnipollos facebooksida. Den var god, men lite väl mäktig i smaken = fungerar nog bäst om man är två som delar, trots att den ”bara” är 33 cl.

Sedan drack jag ”Tomtens Mjölk”, en drink på kahlua och baileys med kanel, pepparkaka och karamell. Det låg en pepparkaka på. Den tappade jag. …ner i mammas sko. Varpå hon plockade upp biten och ÅT DEN. ”Åt du just en bit pepparkaka UR DIN SKO?!” mamma ba ”ja” och sedan tryckte hon ner mitt finger i skon för att jag skulle känna var den landat. Ummmm. Okej. You do you, liksom.

Sedan var vi klara på Steampunkbaren, betalade och gick hem. Himla trevlig fredag! Jag och Martin slappade på soffan och lade oss tidigt. Skön grej :)

Hejdå från julskyltningsdjävulen o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: