Stjärna

..fast jag saknar ju decembermagin när man var barn. Det finns så mycket bra och fint att njuta av i december som vuxen men det slår ju inte att sitta i ett nedsläckt klassrum varje eftermiddag och lyssna på julsagor med ett ljus tänt på bänken, eller att komma hem efter en dag i skolan och få äta lussekatter och dricka varm choklad medan mamma julstökar i köket. Eller att åka pulka tills man har snö i hela ansiktet och innanför jackan och fryser men samtidigt är för uppspelt för att ens märka det. Kvällen före julafton när man vill sitta uppe så länge man får men samtidigt vill lägga sig så tidigt som möjligt för att morgondagen skall komma NU. Ivern. Glädjen. Magin. Jag saknar det.

Jag hoppas att jag i framtiden kommer att få ge den magin till någon liten, själv.

På lunchen idag skall jag köpa ovan avbildade set av små kulor till den lilla gran jag skall sätta upp hos Martin i helgen. Jag har köpt en liten ljusslinga också, så vi får se hur det blir när det är klart :D Jag behöver lista ut hur jag skall få tag på en liten stjärna att sätta i toppen av granen också. Det måste ju vara NÅGOT där!

16 (17) dagar till julafton, och jag ligger fortfarande bra till. Jag har ett par små grejer till jag skall lösa, men de tänkte jag avklara när jag är på Gotland nästa helg. Skall innan dess köpa en julklapp åt mommo också, är tanken. Vi får se vad det blir av det – jag har mest hittat en bok jag tror att hon skulle uppskatta, men samtidigt läser hon inte så mycket längre eftersom hon har problem med ögonen. Är en bok en bra grej då eller kommer det bara att göra henne ledsen? Hon skall i alla fall få Marianne när jag kommer. Och pizza! Ser fram emot pizzaparty med mommo om en vecka ♥♥♥

(och hur vi dagen före julafton först åkte hem till moffa och pyntade hans gran och sedan hem till mommo och pyntade hennes gran och tittade på tomteblossen i taklampan och sedan hem till OSS och pyntade VÅR gran och fick lägga klapparna därunder. MAGI, i tell you!)

Ni får ha en fin dag <3 Det tänker jag försöka ha, trots att det är nästan nio grader ute och mest bara fuktigt. VAR ÄR SNÖN??

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: