Måndagsmorgon i december

Godmorgon! Måndag! 20 dagar till den 24e! Ute spricker himlen upp och kanske får vi se solen idag, om man har tur. Jag lyssnar på julmusik och huttrar lite såhär i morgonkylan på kontoret. Jag har med mig resten av kladdkakan till kontoret idag och tänkte bjuda mitt lilla team på fika i eftermiddag. Skall bara lista ut ifall det finns en elvisp på kontoret först, annars får vi se hur vi löser grädden – jag är inget fan av att stå och skaka på en burk tills det är färdigt, eller stå med handvisp och mecka.

Om en vecka börjar Musikhjälpen och det är jag såklart jättetaggad på :D FAVORITVECKAN PÅ ÅRET! Det bästa är ju att veckan avslutas med ett par dagar på Gotland, hos mommo <3 Har bokat klipptid i Visby också, så skall passa på att hugga av en decimeter från skallen med. Det är ju ändå ett år sedan jag klippte mig sist – vilket lustigt nog skedde i samma salong i Visby :P Om det är rätt så är det rätt!

Fikan igår var ju som sagt hur trevlig som helst! Så himla mysigt att bjuda hem folk när man har städat och fint hemma också? Skall se ifall jag eventuellt kan få upp julgardiner och sådant idag, och tänker mig en runda förbi ÖoB på hemvägen så att jag kan köpa en ny ljusslinga till min säng. Jag har en ljusslinga jag har haft som sängbelysning nu i ett par års tid, men sladden har gått sönder och ville inte låta sig tejpas till fungerande status igen. Dags att byta ut den mot en fungerande, med andra ord. Skall även se ifall jag kan hitta en liten ljusslinga att sätta i minigranen jag skall sätta upp hos Martin nu kommande helg, samt pynt till denna. Jag tror dock att jag kan ha lite grejer i lådorna på vinden som skulle kunna fungera att sätta i den granen, så får se vad jag hittar på under kvällen :)

Peppen är fortfarande hög! Jag fixade lite julklappar online igår kväll och hade sådan där BRA känsla efteråt.

För övrigt väldigt skönt att min ugn verkar fungera som den skall? Då kan jag fortsätta att planera och försöka utföra det julbak jag har i åtanke :D Funderar på att för säkerhets skull skriva ut en enkel kalender över december och fylla i vad som borde göras när; jag har ett par grejer som MÅSTE göras vid vissa tillfällen men risken är att man glömmer av dem och rusar iväg i en annan riktning, liksom.

JA OKEJ. Ni får ha en fin dag! Jag skall se ifall jag kan komma till att posta något mer här mot kvällen, annars hörs vi imorgon bitti :) Kram på er! <3

(PS ögat är bra! Allt har löst sig med hjälp av ögondroppar! Hurra!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: