DET ÄR DECEMBER NU HÖRNI

Det är DAGS! Första december! HEJ! :D

Jag lyssnar på julmusik och mest bara är nöjd, just nu :))
Ögat strular fortfarande, dock. Var i kontakt med läkare igår (I ordningen: 1177 > Capio > Capio > Apoteket) och har nu ögondroppar jag tar för ögat. Har lyckats på första försöket båda gångerna jag stoppat i droppar hittills! Det är verkligen inte min grej att stoppa saker i ögonen (…säger hon som tydligen utan problem våldsamt försökte stoppa en handduk i ögat, dvs) så jag är klart imponerad över hur bra det ändå har gått för mig. Naturbegåvning!

Hämtade ut två paket igår – var sådär jättesmart och tänkte ”Jag går dit sent, typ halv nio, så är det ingen kö!” men det visade ju sig att cirka HELA DJÄVLA MALMÖ haft samma tanke, så det tog väl runt en halvtimme det där. Hade Sega på telefon dock, så jag var nöjd och glad ändå :D Har inte pratat med honom sedan bröllopet, så det var faktiskt mycket bra på alla sätt och vis.

Trots pepp och glädje och OMFG DECEMBER idag är jag samtidigt lite sur på mig själv; idag blir det lunch med Toro på KOL och jag har liksom lämnat min kamera hemma!? Så ini bängen dumt. Jag är ju en sådan där som tycker att det är jättekul att ta kul på sin mat (stäm mig? :P) men nu får det bli mobilfoto, vilket inte ALLS kommer att bli lika bra. KOL har ju så sjukt bra ljus för snygga matbilder också. Suck. Aja, är man dum får man skylla sig själv – jag får bara se till att få med kameran ikväll när vi skall ut och äta på Pinchos istället. NÅVÄL.

Beställde just julklapp som tydligen kommer att ta ”2-6 veckor” innan den kommer. Man kan ju eh hoppas att jag har tur där för en gångs skull? Pretty please? :) (det är inte hela världen om den kommer för sent – folk blir normaltvis glada för presenter även efter jul)

OKEJ! Jag skall jobba vidare :) Om ett par timmar kommer mina kollegor in och ett par timmar senare så sticker de igen – det är företagets julfest idag. Jag är inte ens ledsen att jag missar, för jag har så himla bra planer den här helgen :D

(osminkad idag pga ögondroppar, men skall göra mig fin ikväll inför middagen i alla fall :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: