Pausfågel

En snabb ”herregud vad dammigt det är jag kan inte anda-ATJOO”-paus i städningen. Jag sorterar och slänger och flyttar och dammar på saker i vardagsrummet, och är väl halvklar, sisådär. Vi snackar alltså ytstäd, och det jag har kvar är kanske max en timme? Det hänger mest på hur pass min allergi fortsätter att dräpa mig eller inte :P

Mitt öga gör fortfarande ont. Vad vi kan lära oss av detta: var inte fullkomligt korkade och klumpiga individer som slår sig själva i ögongloben med en handduk. Det kanske VERKAR kul in the heat of the moment men eh… Nej. Låt bli. Ok?

Men ja. Julstämning: PÅ G! Jag beställde för övrigt en adventsblomma till mommo idag och lyckades tydligen FULLSTÄNDIGT med att göra helt fel i beställningen, så istället för leverans på fredag (1/12) som tänkt hade jag tydligen tryckt i 29/12?? Lyckligtvis var det världens snällaste florist som tog emot beställningen så hon ringde mig nu för någon timme sedan och ville dubbelkolla. ”Jag såg att det på kortet stod advent, så jag tänkte det är bäst att kolla – det kändes lite tidigt, också” Jo. Tack <3 Bästa floristen, obvs! <3

Men ja. Jag skall snorta lite nässpray och sedan städa vidare. Jag har ett par hyllor kvar att damma av = kommer snart att explodera i nysning efter nysning och då får jag väl ge mig för kvällen, kanske. Oklart. Vi får se :D Peppen är ju ändå hög!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: