Lord Knubbdäck

LILLA RUNDA ANSIKTET. Fast jag tror att filtret bidrar till de runda kinderna? Hursomhaver.

Solen skiner idag! Himla trevligt, faktiskt. Det verkar ha regnat tidigare (vad jag kan se så är marken blöt) men det missade jag. Jag har inget alls emot novemberregn, tvärtom tycker jag ju att det är väldigt mysigt att sitta på soffan med tända ljus och bara vara – men jag är väldigt tacksam för solsken, de dagar vi har det. Det hjälper en att stå ut under de mörkare dagarna, såhär på vinterhalvåret. Förra året var vi ju väldigt blessed med en ljus och solig vinter här i Malmö. Vi får se vad det blir av det hela i år.

Jag sitter och funderar på ifall jag skall göra en ny och uppdaterad städplaylist inför kvällens plockande, eller om jag skall fortsätta att lyssna på min julplaylist. Jag vill helst inte lyssna för MYCKET på julmusik riktigt än, det är ju ändå två veckor kvar tills det blir december. Får se hur jag gör, jag har ju ett par idéer på vad jag skulle vilja stoppa i en ny städplaylist om det blir av :) (nittital!)

Fick sms från Systembolaget att ölen jag beställde i fredags hade kommit. Nice! Men vänta nu, varför står det att den skall hämtas i Partille..? Fuck. Det här med att beställa öl via mobilen och inte märka att man har bytt sitt hemma-system för att man letade efter öl som borde finnas i Göteborg. Nu har jag två veckor på mig att ta mig till Partille. Stabilt. Jag får se ifall Martin har möjlighet att ta sig dit när han är där och jobbar (han är ju i Partille en dag i veckan, åtminstone) eller om jag kanske kan övertala någon att köra mig dit nästa helg. Ytterst orutinerat av mig, oavsett hur vi löser det. Det ”värsta” som sker ifall jag inte hämtar min öl är att den ställs ut på hyllorna och säljs till första bästa som är sugen, så det finns ju inget ekonomiskt bakslag i att inte hämta ölen, men jag vill ju HA den. Jag beställer ju öl jag vill dricka, liksom. SUCK.

Jag har en produktiv dag på jobb och ligger väldigt bra till för veckan just nu. Det är skönt, det innebär att jag har möjlighet att andas lite mellan varven och ändå kunna sitta rakryggad och med gott samvete. Den sista tiden har det faktiskt gått väldigt bra för mig, och det är jag glad över. Det är nu två år sedan jag fick magkatarr och höll på att gå i väggen pga press som sattes av de nya ägarna, och det känns bra att det verkar som att den pressen inte kommer att sättas igen. Jag har ju liksom hållit det jag lovat, och man kan ju hoppas att det skall räcka.

I år missar jag (vi) för övrigt både mitt företags julfest (pga julshow = 1000 gånger trevligare ÄNDÅ) och Martins företags julfest (pga middag med bästa middagsgänget – vi skall göra polkagrisar!) och det är vi okej med. Krockar sådant med redan bokade saker så får jobbgrejerna oftast ge vika, och nu har vi ju vid båda tillfällena något SÅ mycket bättre planerat. Crazy Christmas Cabaret är vår bästa tradition (femte året i år! Jag och Martin har gått snart 5 av 6 gånger möjliga :)) och jag ser VERKLIGEN fram emot att få sitta där i Glassalen och skratta mig fördärvad i sällskap med min fina familj. Ser även väldigt mycket fram emot polkagrisbaket med middagsgänget – i synnerhet med tanke på att jag var sjuk sist vi sågs och inte riktigt kunde delta i konversationen på samma nivå jag önskat, eftersom jag satt under en filt och skakade större delen av kvällen.

December kommer att bli så bra! ALLA helger fram till nyår kommer att bli så BRA! :D

v. 46: Baka och dricka vin med Michaela
v. 47: Åka på Klädkällaren med Rigmor (också tradition!) samt fira Olofs 40-årsdag
v. 48: Crazy Christmas Cabaret
v. 49: Polkagrisbak <3
v. 50: VISBY! MOMMOHÄNG!!
v. 51: Jul! Och precis före det – Carolinehäng. BEBISKEX! :D

Och sedan nyårsafton. Aldrig en riktigt bra kväll för mig, men jag har ju som sagt beställt en fin klänning att ha på mig och tänkte försöka hitta riktigt bra champagne det här året :P Något som inte smakar disktrasa, pls. Jag gillar rött och vitt och rosé men champagne har aldrig riktigt fallit mig i smaken. Vi får se vad vi kan hitta på på den fronten :)

Ha en fortsatt fin dag! Jag kanske uppdaterar under en paus från städandet ikväll, vi får se hur upptagen jag är. Jag skall få ordning på vardagsrummet så att jag och Toro kan dricka vin där imorgon utan att vara överbelamrade med kartonger och resväskor :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: