Flytande saffran, jatack!

Nu kom den. Träningsvärken! HerreDJÄVLARS! På helt bisarra ställen också? Nacken, insidan av låren (???) och jag vet inte ens vad. Kan inte längre gå som en människa. …värt det! :D Lös plan på att gymma före jobb imorgon, får se hur det blir med det. Worst case får jag låta träningsvärken gå över under helgen och sedan träna på måndag morgon istället. Jag är nöjd med vilket som, faktiskt.

Idag har jag tusen saker att göra efter jobb så jag har påbörjat en lista, för att inte missa något i stressen över allt som skall hinnas med. Jag får skylla mig själv – jag har gällande en del av dessa saker haft flera dagar på mig men ändå skjutit på det till sista sekund. Pucko.

Hur väl jag än maskerar det så är det plågsamt uppenbart att jag är i en depressionsfas igen. Man ser det direkt så fort man ser min lägenhet, jag skojar inte ens. Just nu förvaras tydligen allt jag äger på golvet, och jag orkar inte ens plocka upp det. Jag VET ju att jag mår bättre om jag bara får rent golvet och kan få slappna av när jag är hemma, men ändå sitter jag där som ett djävla skelett och stirrar varje kväll, får inget gjort, lägger mig alldeles för tidigt för att jag är så trött på allt. Jag måste åtgärda detta. Om inte annat så för att Martin lär dyka upp hos mig nästa helg, och jag vill verkligen inte ha det stökigt hemma då.

En timme om dagen så är det ju liksom löst sedan. Det är bara att sätta igång. Jag sitter hela dagarna och taggar och tänker ”Men idag – idag fixar jag det!” och sedan kommer jag hem, sjunker ihop och fastnar vid datorn, med ryggen mot allt det där som gör mig så orkeslös just nu. …jag tror att jag skall försöka göra en städlista med jullåtar jag älskar. Om en månad skall ju julpynt och gran upp, och då vill jag ju verkligen ha det städat. Kanske julmusik – som ju gör mig så lycklig – kan ge mig den där lilla pushen jag verkar behöva för att fungera som en vuxen människa i mitt eget hem just nu?

Jag skäms ju över mig själv. Det är ju så otroligt pinsamt att jag bara släpper allt på golvet och låter det ligga. Vem beter sig så!? Hur i helsefyr kunde jag låta det gå så långt??

BA GÖR, liksom. Fixa detta nu. Städa. Nästa vecka är Stora Städveckan! Jag skall skriva det i min kalender: STÄDA. FIXA. LÖS DETTA. MÅ BÄTTRE.

Hursomhaver.

Idag skall jag ta en liten omväg hem från jobb så att jag kan ta mig inom Mobilia för att köpa en öl som släpptes igår och som redan är i stort sett slutsåld i Sverige: Brekeriets Lusse Lelle. Det är en saffransöl! Den är SUR! Folk säger att den smakar saffranssmet och jag ba MÅSTE HA. Hur har jag missat denna? :D Martin ville också smaka så skall ta den med mig till Göteborg i helgen. Men kanske köper jag TVÅ? Kanske dricker jag en ikväll, mitt i all stress, och tar med den andra till honom. Så kan man också göra. :)

Idag fyller Rigmor år! Peter också :) Uppenbarligen en dag för bra personer. Vi skall fira Rigmor på lördag, och sedan skall jag svida om och zombiefieras och så går vi ut och tar en öl. Det är i alla fall vår plan just nu, vi får se hur vi mår på lördag :) Jag har ju redan tidigare insett att den här träningsvärken kommer att hjälpa mig att gå som en riktig zombie, haha. Detta smärtsamma stapplande.

HA EN BRA DAG!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: