Kategorier
Meta Squeee

I am what I am

Snart dags att damma av denna outfit igen! Jag behöver bara införskaffa lite färskt blod och se ifall jag kan hitta min gamla namnskylt alt. göra en ny, så är jag redo för lite Halloweenfirande (även fast det är på fel datum – vi kommer att gå på Halloweenfest på Allhelgona vilket ju såklart är inkorrekt, men samtidigt så varför inte – när Halloween är på en tisdag kan man lika gärna festa både lördagen före och lördagen efter, ne? :))

Jag gillar det, i alla fall. Jag gillar hösten (”VI VET!!” skriker ni alla, trötta. Ni har hört detta nu.) och jag gillar mörkret och jag gillar att krypa upp under en varm filt på soffan och titta på skräckfilm i skenet av tända ljus. MYS! :D

Så jag har beställt blod till min klänning, blodampuller till munnen, silikon för att slita upp huden och en tatuering föreställande ett zombiebett att sätta på halsen. Ni kan med andra ord se fram emot lite färska (hrrhrr) selfies. Zombieselfies! Zolfies! …äh, ni kan sluta lyssna nu :P

Vi ses i mörkret! Rawr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *