Knubbdäck

a) ser ut som ett skolfoto lol
b) det här filtret får mig att se typ 10 kilo tyngre ut :D
c) gillar det ändå <3

FREDAG! Äntligen väl! Det är grått och fuktigt och allmänt höstigt ute. På väg till jobbet kom en kvinna och sade att hon inte hade ätit på fem dygn? Jag har ju inget att ge. Det sade jag också. Hon gick vidare till ett café där baristan stod i dörren och kikade. Jag vet inte om hon verkligen inte HAR ätit på fem dygn eller ej. Det låter konstigt. Hon såg välklädd och pigg ut i övrigt. Men det är inte min sak att avgöra, jag kunde ju inte hjälpa henne oavsett.

I helgen skall jag stoppa färg i håret + försöka rensa saker. Sådant där som är onödigt. Jag har en massa grejer jag verkligen inte behöver, så det är kanske läge att göra sig av med dem nu..? Skall även promenera och springa. Idag skall jag också springa – det är ju jämnt datum! :D Ser fram emot det just *nu*, även fast jag tror att jag kommer att vara ganska opepp när det väl är dags. Men löpturer är oftast bäst när man har kommit hem igen och slutat springa :D Det är ju då endorfinerna kommer. Gillar’t!

NÄSTA helg får jag äntligen träffa Martin igen, och efter det så är det strax över en vecka tills vi åker iväg tillsammans i tre veckor. Längtar! Fast det vet ni ju – jag har ju bara tjatat om det i ett par veckor nu…

Jag kanske borde baka något i helgen? Ölof har beställt en specifik tårta till sin födelsedag, så det vore värt att få testbaka den ett par gånger. Om jag bakar i helgen kan jag ta med kakan till kontoret på måndag så är det säkert någon som äter upp den, liksom. Alltid något. :)

Svaret jag väntar på kommer mest troligt före nästa helg. Jag gissar fredag. Jag gissar att jag kommer att ha ångest fram tills dess pga livsomvälvande osv, men nu är det så. Det är angående jobbet, alltså. Jag är fortfarande inte gravid. Folk vill alltid förutsätta graviditet men då känner ni inte mig, alls. De som känner mig vet att jag skulle skrika ut det från ett berg ifall jag blev med barn. Det är viktigt för mig. Att hinta om det på bloggen (dricker inte just nu; får spännande svar om en vecka) är bara konstigt? Liksom… Det är sådana där saker som jag hellre kunde låta bli att skriva i så fall. När det gäller JOBB å andra sidan… :D Då är jag tydligen hur sneaky som helst. Öppet sneaky. Hidden in plain sight.

OKEJ nu skall jag sluta babbla. Ni får ha en fin dag! OCH en fin helg, för den delen – men jag planerar ju att posta något även denna helg så. Jag blir ju tokig om jag BARA skall rensa ur skit och inte får blogga något :D

Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: