Extrainsatt blogginlägg: Det är ju jul snart!

En effektiv dag på jobbet och om 40 minuter har jag ett litet quest att utföra på hemvägen vilket innebär en ganska rejäl promenad. Eller ja, trams egentligen – jag kommer att ha typ 11-12k steg på Fitbiten när jag kommer hem vilket innebär att jag behöver ta en promenad ikväll också, men det är ändå en bra bit på vägen :)

Det är grått idag. Det regnade en stund förut men just nu är det bara grått och torrt. Jag kan dock nästan slå vad om att det kommer att börja spöregna när jag är ute på mitt quest sedan?? Det är lite så jag rullar, tydligen. Jag har inget emot regn – det är bara vatten. Men det är irriterande att komma hem med dyblöta byxor och behöva byta till pyjamas (pga bekvämast så) och sedan byta om IGEN för att ta kvällspromenaden. Dagens i-landsproblem, much?

Bläddrar i gamla blogginlägg igen. December-bloggande. Inser hur mycket jag ser fram emot julen, som vanligt. Inser hur mycket jag längtar efter Musikhjälpsveckan <3 Har ingen ANING vad jag skall ge folk i julklapp i år, dock. Har ett hum om vad jag vill ge min ena brorson, men det är typ tio pers till som skall ha julklappar utöver det. Jag får sätta mig efter semestern och gnugga geniknölarna lite. I år blir det inga jätte-extravaganta julklappar eftersom ett 40-årsfirande (well, snart två), ett 60-årsfirande och ett bröllop har påverkat min budget ganska rejält. Jag har en idé om att fokusera på lite mer handgjorda gåvor i år, får se vad jag kan hitta på. Det skall finnas tid också.

Jag har ju redan smygstartat liiiite vad gäller julmusik. Eller är det att smygstarta om man lyssnat på typ en-två låtar i månaden sedan december tog slut..? Det kanske bara är ett försiktigt mellanläge innan man går 100% in för det igen? :D Jullåtar har samma effekt på mig som alltid: Glädje, och lugn. Ni som läst bloggen mer än en december måste ju vid det här laget veta hur TOKIG jag är i att få fira jul :D Så det förvånar väl ingen, tänker jag.

Och vad är detta, tre inlägg på en dag!? Jag blev visst lite tokig/inspirerad av att redigera de gamla blogginläggen från 2007. Men det kanske är okej? Ni som läser läser väl ändå för att ni tycker att det är kul att hänga med i vad som händer i min skalle, tänker jag? Och ni som hatläser får säkert ut något av det ni också. Antar jag? :)

Jag skall börja runda av min arbetsdag och göra mig redo för en lite längre promenad hem för dagen. Har redan bestämt vilken podd som gör mig sällskap dit jag skall för att utföra mitt quest ;) (och jag hemlar med det för att det som skall fixas är en present till någon jag träffar i helgen och som EVENTUELLT ibland läser min blogg, så ;))

Ha en fortsatt fin dag!
/tjatmoster

(WAIT! just nu skiner solen!!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: