Kategorier
Meta Nörderier Resor Squeee

*soon*

Det är dags! Idag åker jag till Visby igen. Älskade, underbara ö – älskade, underbara Medeltidsvecka! Sticker från kontoret vid elva, har förberett så att jag kan sy på flygplatsen i väntan på mitt flyg och landar i Visby strax före tre. Ikväll blir det pizzaparty med Kaostanten och sedan tänker jag ta en öl på Kapitelhusgården :D

Möjligheten att blogga via telefonen *finns* men jag, eh, skulle inte räkna med att det kommer att postat något här före TIDIGAST lördag när jag är hemma igen, tbh.

Igår satt jag i nästan fem timmar och sydde. På något magiskt sätt fungerade symaskinen i stort sett felfritt igår kväll och jag fick ihop hela underklänningen och kunde ge mig i kast med handsömnaden. Jag har förberett snörhål (och redan sytt 6 av 24) och fixat så att den passar som den skall. Sedan försökte jag packa, fick tröttma och gick ut och gick istället. Jag lyckades få mina 15k steg! Så himla nöjd :D

I dagarna lär det bli minst 15k steg om dagen. Detta ständiga promenerande överallt är bra för stegräknaren ;) Jag har passat på att ladda den och är väl förhoppningsvis så redo för Visby som jag kan vara. Det KÄNNS som att jag har missat att packa något men jag vet inte vad. Jag får åtgärda det när jag kommer fram, i så fall. Jag har mina medeltidskläder med och min kamera och mitt smink. Resten är köpbart, om det krisar.

Iiiih! PEPPEN! Vi ses i Visby, eller på bloggen igen på lördag (kanske) :D Följ på instagram @voodoobunny för den händelse att jag faktiskt laddar upp lite bilder under veckan :D Tjipp och hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *