Saker de slutat sälja

En kylig morgon. Det var det igår också, men eftermiddagen och kvällen var varm. Sommarens sista andetag, sedan går vi över till mörker, regn och blåst. Älskar’t! :D (skräll ;))

Det är tisdag. Veckoslutet har redan börjat krypa närmre. 35 dagar kvar till Filippinerna! Ni inser att jag kommer att tjata om detta cirka dagligen? Det blir skönt för er när jag försvinner i tre veckor sedan. Inga tjatiga blogginlägg :D Inga blogginlägg alls, dock. PEST ELLER KOLERA, liksom!

Började kika efter present till mamma för jag vet redan vad jag vill ge henne när hon fyller år, men så FINNS DET INTE LÄNGRE? Vafan! När jag kollade för några månader sedan fanns grejen, nu har den tydligen slutats tillverka. Vet inte om det är en tillfällig grej eller om den helt enkelt aldrig mer kommer att finnas i bruk. Dang nabbit! Jag som ändå kände mig ute i god tid NU, när mamma fyller år i oktober. Suck. Jag får finurla lite och se ifall jag antingen kan komma på ett substitut eller om det kanske kan gå att lösa det jag vill ge henne ändå på något sätt – mest troligt inte, dock.

Jag drömmer så vilt nuförtiden. Jag vet inte varför. Det händer tusen saker och jag känner mig inte direkt utvilad när jag vaknar, när jag sprungit på så många äventyr under nätterna. Jag sover ju ändå GOTT, det är mest bara att drömmarna närapå stressar mig under sömnen. Märkligt, ändå.

Jag inledde arbetsdagen med att städa mitt skrivbord. Nu ser det jättefint ut! Jag skall se ifall jag kan jaga rätt på en flaska med rengöringsmedel också, så att jag kan torka av bänkskivan. Vardagslyx osv. Nu skall jag dricka en kopp te och sedan kicka igång dagen på allvar. Eller ja, dagen är ju redan igång och jag har ju börjat jobba, men vi kan nog uppgrader allt lite. ÄNDÅ.

HEJDÅ!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: