Kategorier
Meta Squeee

En helg :)

Vi gick aldrig ut i fredags. Martin var tvungen att jobba över så jag avbokade bordet så att vi skulle slippa stressa sönder. När han kom satt jag och sydde, och vi gick till Hemköp och handlade mat. Martin gjorde en svinigt god biff stroganoff åt oss, och sedan sydde jag medan han spelade resten av kvällen. Mycket bra! Jag passade även på att ta en dusch och göra mig fin – man kan ju se angenäm ut även fast man inte går ut och spenderar dyra slantar på mat på restaurang :)

På lördagen åkte vi till Köpenhamn och gled runt på Copenhagen Historic Grand Prix i typ åtta timmar innan vi var tillbaka i Malmö. Martin hade sett skyltat att man fick revbensspjäll och en timmes bowling för 199:- per person på Big Bowl så vi gick dit. Tillräckligt god mat, och det var kul att bowla! Idag har jag träningsvärk i handleden. Det hade jag igår också. Can I just att det är lite jobbigt att klippa i tyg när man har ont i hela handleden? :D

Sedan sydde jag och han spelade. Jag har sytt varje ledig sekund den här helgen, det är därför min klänning näääästan är klar. …på lördag, när jag kommer hem, skall jag bara städa och fixa. Och typ fälla sömmar och fixa underklänningen – den kommer ju att få en snabbfix nu innan jag åker, men den kommer inte att vara 100% KLAR. Det finns tid till det i lugn och ro efteråt :)

Igår kväll kom Toro över och hängde ett par timmar och höll mig sällskap när jag sydde. Väldigt trevligt!

En väldigt bra helg, trots att planerna ändrades lite i sista sekund där i fredags. Det viktiga är ju ändå SÄLLSKAPET och inte miljön faktiskt. Nu har vi fått förskottsfira vår femårsdag. Himla bra det med. HIMLA BRA KILLE JAG HAR. Så sjukt bra, faktiskt. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *