Bla bla bla

Håret är längre än aldrig förr och jag tror faktiskt att det är dags att klippa det lite igen. En decimeter, eller något. Eller mer. Jag är kluven mellan att vilja ha kortare, lättskött hår och att ändå ha längden kvar. Vi får se när var och hur jag gör något åt saken – hade varit nice att vara lite snyggare i håret tills det är dags att åka till pappa :)

Det är tisdag. Mitt smalben gjorde knappt ont alls igår, och jag fick mina 15k steg uppdelat på tre kortare promenader (4-6k per promenad) istället för en lång efter jobb. Idag kan jag inte alls känna av att det skulle göra ont, så jag funderar på ifall jag skall våga springa idag, eller om jag skall avvakta en dag till innan jag återgår till vanligt schema vad gäller träning. Det är den där svåra balansgången mellan VILL TRÄNA och VILL INTE SKADA MIG, ni vet. Rastlösheten. Kanske väntar tills imorgon och tar en längre promenad ikväll istället. Vi får se.

Idag är en sådan där dag då jag inte har så mycket att säga. Jag ser fram emot höst och när jag gick till jobbet imorse fick jag en sådan där stark känsla av att vilja vara i Visby för det är något sådär vemodigt men vackert i luften när alla har åkt hem och staden är ”vår” igen. Men jag bor inte där längre och det är inte längre min stad. Konstiga liv.

Ni får ha en fin dag! Jag skall försöka vara lite roligare imorgon :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: