Tankar runt midnatt

Irritationsministern ber att få hälsa att det är PISS när man inte kan få sova vettigt mellan söndag och måndag :< Jag tror att det till viss del beror på att jag råkade däcka en stund på bussen hem igår, och sedan var det nog en del allmän uppspelthet över allt spännande som ändå pågår just nu, men UGH. Vid midnatt låg jag fortfarande vaken efter att ha försökt somna i två timmar. Har studsat hela natten, känner mig helt väck i skallen just nu men förhoppningsvis innebär det att jag somnar som en stock i natt och sover natten igenom utan att behöva vakna trettionio gånger. Jag har i alla fall hunnit tänka igenom alla mina ägodelar och börjat avväga vad som skall sparas eller ej. I möbelväg är det i stort sett säng och soffa som skall behållas. Jag tänker …lägenhetsloppis? Vi får se. Jag skall ju erbjudas jobbet först också :P

Måndag! Jag jobbar tre dagar från kontoret och två dagar från Göteborg den här veckan. Ett så kallat ”hem och vända i dörren”, det vill säga. Jag vet inte ens om det är någon idé att packa upp efter helgen, haha. Jag skall dumpa ur smutstvätten dock, och boka en ny tvättid. Skulle egentligen tvätta på onsdag men ja, jag sitter på en buss då.

För övrigt: Måste fixa någon form av mer stabilt snack för bussresan! Martin tror att min emellanåta åksjuka kan bero på blodsockerfall, så jag kanske borde ta med mig macka eller något sådant jag kan äta? Annars sitter jag med tom mage – jag äter lunch vid 11:00 och kommer till Martin vid 20:00. Inte konstigt att magen blir ledsen på mig då, ändå.

Funderar på att ta mitt presentkort och gå till H&M idag eller imorgon och se ifall jag kan hitta ett par nya byxor och kanske någon snajdig topp. Jag har två par jeans men eftersom jag bara blir allt knubbigare just nu så börjar de skära mig i magen. HÄRLIGT ELLER HUR. Jag skall dock försöka springa två gånger den här veckan. Jag vet, jag vet. Jag säger det hela tiden. Jag sprang inte en enda gång hos Martin i helgen. Jag har två ombyten träningskläder som ligger hos honom just nu. Jag SKALL ut och springa när jag är hos honom i veckan! MÅSTE komma igång igen. Jag mår ju så mycket bättre av det. Sover bättre. Slipper ont i magen när jag har byxor på mig. Suck.

Nåväl. Livet är fint just nu. Det händer många bra och spännande saker och jag är omgiven av världens finaste människor. Någonstans oroar jag mig över när det kommer att ta slut på allt det bra, men till största del så vill jag bara njuta medan det varar. Ni är bra <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: