Middag!

Igår gick vi upp vid tio (eller ja: JAG gick upp vid halv nio; Ricard väcktes vid tio och ville inte riktigt rulla ur sängen) och efter en snabb frukost åkte vi ut till Torup och tog en promenad på 8km i sommarregnet. Något som hade varit riktigt trevligt om det inte vore för de TRE MILJARDER MYGGBETT jag fick. De är väldigt stora, röda och kliar så att jag snart tappar vettet. 6 på vänstra benet, 2 på högra. Orkaaaa.

Sedan åt vi lunch, tittade på en bilolycka och åkte sedan hem och tittade på Dexter/jag sydde innan vi gick ut för att äta middag. På KOL! Nya favoritstället!

Oerhört god mat, kan inte meeeed hur gott det är! Flankstek (samma som sist) följt av en mandelglass med rabarberkräm eller whatnot. I LIKE!!

Efteråt fortsatte jag att sy och blev i stort sett färdig med min landsknektsjacka! Nice! Jag gick och lade mig vid midnatt; Zzucken fortsatte att kolla på Dexter.

Idag åt vi frukost ihop och sedan kollade vi igenom de oredigerade bröllopsbilderna ifall det var något mer han/de ville ha. Sedan åkte han hem och jag har hängt på soffan hela dagen och sytt. Och tagit ett bad! Och nu sitter jag här och bloggar, så… hej på er! :D

Ha en bra kväll väl? <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: