Varför INTE ändra upplägg när det är för sent? :D

Det SPÖregnar. Det började regna när jag gick till jobbet imorse (och jag passerade en mås som flyttade på sig och plötsligt låg där tre små dödsgulliga fluff och jag vet inte varför mamma mås tyckte att det var en bra plats för bebisar men okej) och nu har det liksom bara eskalerat under dagen. Ser inte direkt fram emot att gå hemåt i detta senare, jag kommer att bli dyngsur -_- Får väl dra på mig pyjamas och tända lite ljus och sätta på en bra playlist medan jag ställer i ordning hemmet tills min bror dyker upp.

Jag sov dåligt i nättras igen. Jag kan fan inte ens minnas när jag faktiskt sov GOTT en hel natt igenom senast? Jag tycker att jag studsar hela tiden. Det är tröttsamt. Jag gillar att vakna och vara utvilad, så detta är lite motvals ändå.

Jag har, eh, kommit på att jag inte gillar kragen på min skjorta. Jag vill klippa av åtminstone 5 cm av den. Det innebär att jag kommer att klippa bort den FÅLLADE KANTEN och istället ha en ofållad och fnasig kant. Går det att åtgärda utan att sprätta upp hela smocken? Jag vet inte. Jag skall filosofera lite över detta. Det är linne så det kommer ju att tråda sig en del, frågan är ifall det är doable och bara ger skjortan lite patina, eller ifall hela skjortan kommer att falla i stycken ifall jag inte fållar kanten..? Skall även korta av axlarna lite, just nu är de så långa att om jag sätter ärmar på så kommer ärmarna att hamna långt nedanför där jag vill ha dem. Jag kanske borde börja med jackan, så att jag kan se på riktigt hur ärmarna på jackan kommer att se ut?

Planen för kvällen är vin och sy och snacka skit med Zzucken. Jag får nog ta mig upp på vinden och dra ner lådan med kläder i, så skall vi se ifall jag kan våga börja sprätta i jackan :P Frågan är var jag har min sprättare bara… DET LÖSER SIG. Fucking worst case får jag gå till Åhléns imorgon och köpa en ny sprätt, ifall vi inte åker iväg och gör något.

Jag sprang i alla fall inte imorse. Jag har bara sprungit en gång den här veckan. Det innebär tre gånger under juni -_-’ Det är så illa. Jag skall verkligen försöka göra bättre ifrån mig under juli!

Fler än jag som inte lyckats växla in sina mynt btw? Imorgon får jag lägga dem i sopnedkastet, antar jag. Orkar inte släpa iväg på dem i regnet för att hitta någonstans där jag kan lämna in dem. Det är ”bara” någon hundralapp, det är inte hela världen. Ändå.

OKEJ HA EN BRA HELG

Vi skall käka på Kol imorgon, så det lär ju komma lite snygga bilder på mat på söndag eller måndag :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: