Ugh

Gårdagen var inte i närheten av så produktiv som jag hade önskat och planerat. Bakfyllan dräpte mig hårdare än förväntat. Jag sov en stund mellan fyra och fem, och sedan åt jag kvällsmat och ugglade vid datorn. Fick NÄSTAN färdigt köket – med planer för ikväll så är upplägget att jag skall städa imorgon efter jobb. På onsdag kommer mamma! En kortvisit över dygnet bara, vi skall gå och se Chelsea Wolfe spela på Babel på kvällen :D Yay!

Lade mig tidigt igår, fulla intentioner att springa nu idag på morgonen. Himla bra plan! Somnade tidigt, sov gott – fram tills jag vaknade strax efter 23 med en djävla mardröm -_- Martin var inblandad. Skickade drömmen i detalj till honom på Whatsapp och låg sedan i en timme och pillade på ofarliga sidor på mobilen så att jag kunde få hjärnan rensad och kunna somna om. Sedan har jag vaknat till flera gånger under natten, så jag är inte riktigt mitt piggaste jag idag :/

Men ja. Ikväll blir det lite vin och skitsnack med Toro. Då har jag i alla fall NÅGOT bra med den här sega måndagen att se fram emot :P

Mvh
Tröttmössa

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: