Överväger att bara skriva dagens datum som rubrik på dessa inlägg tbh

En gäspig fredag! Solen skiner nu men det gjorde den DJÄVLAR I MIG inte i nättras! Vaknade av att det började regna. Och så regnade det mer. Och MER. Och när man tror att det inte kan komma mer regn än så kom ALLT PÅ EN GÅNG och yikes. Sedan började det åska! Riktigt mysigt, faktiskt. Somnade om, men vakande till ett par tillfällen av vädret. Sov ändå gott, så det är okej :)

Nu har jag väskan packa och är redo för Göteborgshelg. Jag ser också fram emot att ha med mig bara hälften av innehållet hem – resten skall lämnas i Göteborg. Jag har en valk på ena fingret efter att ha dragit väskan med mig i morse så det skall bli skönt att få lassa ur allt och ha lite mindre att släpa sedan :)

Mina klänningar från Kina kom igår och satt faktiskt helt okej! Man kan eventuellt inte ha bh på sig under så jag får se när/var/hur det blir av att ha dem på sig. Jag funderar på att ha den ena till midsommar, får se vad magkänslan säger ;) Skall testa och se hur det sitter om jag kör på halterneck-bh, det kan eventuellt vara lösningen :))

Idag testar jag en ny buss till Göteborg; Flixbuss. RIKTIGT bra priser, jag hoppas att kvaliteten inte håller samma nivå ;) Har jag all tur i världen är denna buss svaret på mina böner, för det kostar alldeles för mycket att åka till Götet hela tiden, i synnerhet om man då måste åka med ett bolag (hostNettbusshost) som alltid är sena och som på sista tiden knappt kunnat framföra en buss på lagligt vis.

SNART får jag krama på Knipsmeister igen. Det är mycket bra <3
Imorgon familjemiddag. Också mycket bra! Livet är bra. Vi fortsätter så :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: