Midsommar!

Det blev midsommar! En regnig sådan, såklart. Man kan ju inte få allt här i världen :P

Först var det torsdag kväll, och vi gick ut och drack öl och snackade skit med Peter. Det var bra! Jag blev onykter. På fredagsmorgonen var jag inte jättepigg, men lyckades ändå färga håret, göra mig snygg och fixa håret. Applåd för det, ändå! ;)

Vi åt DÖDSGOD entrecote med tzatziki, färskpotatis, grillad majs och en grönsallad som inte kom med på bild pga för hungrig för att ta nya bilder efter att salladen skickats :D

Två sorters efterätt: Rabarberpaj och jordgubbstårta! Nom nom nom :3

Jag såg ut såhär:

CRED till sminket + min setting spray! Ölof flippade ur över en koala som tydligen såg ”HELT DJÄVLA LEVANDE UT” och som han alltså var RÄDD för?! Så himla konstigt! Skrattade så att jag gråt och fick kippa efter andan. Det gjorde vi allihop, förutom Ölof som alltså bara var OROLIG över alltså ett MJUKISDJUR. Mjukiskoalan såg INTE levande ut?? Allt var så konstigt :’D Börjar fortfarande skratta bara av att tänka på det. INGEN FÖRSTÅR NÅGONTING. Han slutade vara rädd strax efter och undrade mest varför vi satt och garvade åt ett mjukisdjur. En konstig stund, to say the least.

Hoppas att er midsommar var fin! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: