Jag lajvar snapchatfilter

…eller Lana del Rey, har inte riktigt bestämt mig för vilket, än.

En kombination, kanske. Jag gillar denna överdimensionerade krans! Färgen är kanske ETT snäpp för hysterisk, men annars är den fin. VÄLDIGT …kransig? Hej. Nu är det så. Midsommarhår – på gång! Jag har ny locktång och jag skall sätta mer färg i håret imorgon, så jag känner att jag har midsommarlooken redo snart nog :))

Det är torsdag fast fredag fast faktiskt torsdag och det blir en långhelg i Göteborg. Jag fick lön i nättras så har redan betalat alla räkningar, vilket känns skönt. Adulting 101!

Jag har väskan packad och klar. …ish! Jag insåg på väg till jobbet att jag alltså GLÖMT ATT PACKA BYXOR. Vem glömmer byxor?! Jag har ett par fejkskinnbyxor på mig idag, så jag får väl ha dem hela helgen dårå. Jag har ett par batmanleggings med mig också. Allt det viktiga. Batmanleggings > jeans, tydligen. Hepp!

Igår var ju Cat på besök! Hon lyckades komma med ett tåg en timme tidigare så vi fick liet mer tid på oss att hinna umgås innan det var dags att sova. Hon skulle åka taxi klockan 05 imorse så det fanns inte så mycket utrymme för att sitta halva natten och babbla :P Jag behöver dock mer Cat i mitt liv, så jag får nog lägga på ett kol på det där med att hitta jobb i Göteborg så att jag kan få flytta dit snart :3

CAN I JUST att jag har skitont i naglarna på högerhanden..? Det gör ont. Det stör mig. Det är mitt eget fel :((
Jag hade ju gelnaglar till bröllopet. De går inte att ta bort med aceton/nagellacksremover, utan måste antingen tas bort på salong (för nätta 500:-) eller så filar man ner dem. Jag tänkte fila. Jag filade. Och filade. På vänsterhanden blev allt bra. På högerhanden blev jag lite för entusiastisk och filade ALLDELES för långt på två av fingrarna så nu har jag väldigt ont i ”naglarna” på pek- och långfinger på högerhanden. Ni vet, de där fingrarna man använder till typ ALLT? Heja mig. Idiot.

RIKSPUCKOT.

Aja. Nu skall jag avsluta detta! Det kommer ingen blogg förrän typ måndag så… Glad midsommar! Ha en bra helg! Kom ihåg att systemet har stängt imorgon och på lördag! (och söndag, såklart) KÖP SPRIT IDAG. Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: