Hejhopp

Fitbiten är återfunnen! Jackan klarade tvätten utan ett enda problem! Jag kände mig krasslig igår kväll men krasslet har gått över! …jag har sovit jättedåligt och kunde därför inte springa imorse! No wait, det där sista var ju inte så positivt.

Varförrrrrr sover jag så dåligt just nu? Jag lägger mig i tid. Jag är inte överdrivet stressad. Jag rör mig på dagarna. Jag äter så bra jag kan. VAD är det som påverkar min sömn!? Fattar inte det. Hoppas att det går över snart dock, jag är trött på att inte få sova en hel natt utan att vakna sjuttonhundra miljoner gånger.

Det är torsdag och imorgon kommer min bror på besök och stannar hela helgen :D HUR BRA ÄR DET!? cirka jättebra <3 Får se ifall Martin dyker upp också, och vad vi i så fall hittar på att göra :) Det verkar dock som att han är sjuk, stackaren. (KRSSL)

Jag har inte så mycket mer att säga idag, faktiskt! Jag är mest trött. Och det är torsdag. Jag skall städa och fixa hemma idag är planen. Imorgon syr jag vidare! Jag är just nu kluven mellan ”wooo kul att sy” och ”ugggggh tar kragfan aldrig SLUT” :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: