Kategorier
Meta Squeee

Fitbit: Awayyyyy!

Det blev en burgare med Frans igår! Följt av skitsnack, såklart :D Passade även på att köpa sytråd så att jag slipper sy med en gammal tråd som hela tiden brister. Köpte en sådan där lite kraftigare tråd, så nu djävlar skall det blir bra syende av här :D

Ikväll har jag tvättid och skall göra något väldigt läskigt: Tvätta min jeansjacka. Jag är jätterädd att färgerna skall blandas och bete sig när brodertråden blir blöt? Jag tänkte köra den på handtvätt för säkerhets skull, men risken är ändå relativt stor att jag förstör den här jackan nu. Den behöver dock rengöras, det finns inga riktiga alternativ här :/

För övrigt försvann min Fitbit igår?! Den här NÅGONSTANS hemma, men ingen aning var. Mobilen hittar den i lägenheten, men jag kan för fem öre inte lista ut var fasen jag lade den igår. I vanliga fall sitter den antingen i byxfickan på aktuella byxor (jeansen igår; samma byxor idag men ingen Fitbit) eller så ligger den på mitt nattduksbord. Den är INGENSTANS nu! Jag har till och med letat under sängen och liksom …i sminkväskan och andra märkliga platser där den inte borde ligga? Till slut fick jag ge upp och gå hemifrån utan den. Nu kör jag ungefärlig huvudräkning; hittills är jag på runt 3500-4000 steg. Det skall lyckas bli runt 15 000 innan dagen är slut, vi får se ifall jag får till det :) Kör jag en långpromenad hem från jobb så har jag ju en runda som är cirka 11k steg lång, så går jag den vägen borde min tvättid fixa de sista tusentals stegen där tänker jag…

DET LÖSER SIG. Ha en bra dag, hörni! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *