Svärta

Jag är slagen av tröttma! Sitter och gäspar som en toka. Klockan är inte mycket och jag sov ändå gott i nättras, även fast jag drömde om en hel del bröllopsbestyr. Vem hade kunnat tro att en av GÄSTERNA skulle drömma så mycket bröllopsrelaterat? Det blir väl så när det är ens bror och man involverats i planering. Det påverkades säkert även av att jag igår pratade med båda mina bröder i telefon (om bröllop) samt sydde om min brudtärneklänning så att den liksom sitter som den skall. Inte jätteimponerad av hur den var sydd när jag fick den, de som gjort den har tagit en del lite märkliga beslut i var saker skall placeras. Vem sätter t.ex. krivtita ”galgband” synligt i armhålorna – på en stålblå klänning? Vad tänkte de? Klipp klipp. Nu är banden borta, och kvar är en liiiten vit bit som inte går att få bort. Kommer ju dock att ha mina armar i vägen – hoppas jag :P

Arbetsdag idag och arbetsdag imorgon och sedan en vecka ledigt. En vecka ihop med Martin! Det blir bra :) Jag ser så mycket fram emot att få andas Gotlands rena luft. Detta TROTS att det är vattenbrist och man måste hålla duschar korta och färre till antal. Jag som gillar långduschar… Men men.

I Malmö är det fortsatt grått och svalt. Skönt ändå. Vi får se ifall det är detta som gäller framöver, eller ifall värmen återkommer. Det är så himla bergochdalbana med vädret över sommaren numera? Jag minns när jag var UNG! DÅ! Då var det sommar på riktigt. Varma dagar på stranden, och då och då enstaka regniga dagar med åska och blixtar och inomhuslek.

Jag tog inte med packning till kontoret idag – jag snackade ju som sagt med Sega i telefon igår och konstaterade att iochmed packningsbestyr och kort med tid så är det enklare att jag ger pojkarna sina födelsedagspresenter när vi alla skall mötas i Göteborg om tre veckor för att äta middag med pappa och Prescilla. Så det blir bara en resväska imorgon! Jag skall bara komma ihåg allt som skall packas i den också… Håhå jaja.

Jag gillar att resa men jag ogillar att resa. Det är så mycket bestyr kring allt. Saker man kan råka glömma osv. DET LÖSER SIG. Jag skall göra en lista! Ikväll packar jag allt. Imorgon bitti vill jag springa.

Himlen mörknar utanför fönstret. Är det kanske regn på gång? Jag skall promenera efter jobb, samt svänga förbi Michaela och Jolt för att låna en kamera! Jag har redan fått låna en underkjol, vilket piffade upp brudtärneklänningen lite. Den bara hängde, innan. Nu sitter den bättre – i synnerhet nu när jag fixat axlarna på den! Yay! :)

Tisdag. Torsdag. Oavsett: Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: