Sol och lakan

Not gonna lie – det bar emot att gå upp klockan 06 imorse. Jag har ju tvättid 06-13 idag, så lika så gott att utnyttja hela sträckan. Nu har jag den sista tvätten på tork i tumlaren och i torktummet, och på balkongen hänger mina sängkläder och vädrar i solskenet. Jag har vikt tvätt och sorterat kläder och gått igenom min byrå och jag skall strax gå in och fortsätta pilla i sovrummet. Jag tänker att jag tar sovrummet och badrummet idag, så kan jag fixa vardagsrum och kök imorgon. Sovrummet är det som tar mest tid, men det kommer att bli så djäääkla nice att sova därinne i natt :D

Funderar till och med på att gå och köpa en blomma eller två att sätta därinne sedan :D Mysfaktor femtusen :)

Klockan sex imorse var det grått ute, men nu skiner solen för fullt och termometern säger 30 grader i solen. Hejsan hoppsan! Skall ta en promenad efter att min tvättid är klar sedan, funderar på att gå till LUSH och köpa en badbomb eller två inför helgen :D

IMORGON skall jag inte sätta något larm utan gå upp när jag vaknar. Vilket förmodligen blir runt sju, men ändå. Man kan i alla fall inbilla sig att man kan få ta rejäl sovmorgon när man är ledig ;)

Jag har ju fått hem de fyra första avsnitten av nya säsongen av Twin Peaks också! Funderar på att kika på det ikväll. Kanske. Jag är inte helt klar över ifall jag skall se om de gamla säsongerna först eller ej – det är ju ändå typ fem år sedan jag såg dem sist. (herre vad tiden springer??)

OKEJ SKALL STÄDA VIDARE! Hejdå! Ha en bra dag :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: