Blubb-blubb

Det var ju en himla bra dag igår, faktiskt! Jag tog en promenad med Toro och vi chillade runt i Västra Hamnen när plötsligt Jolt ringer och undrar om vi vill komma över på fika. JA! Vi drack vattenmelondrinkar på balkongen och snackade möhippor och svensexor (det är ju ändå väldigt aktuellt med bröllop just nu iochmed att min bror gifter sig om en vecka :))) och sedan gick jag och Toro vidare för att käka pizza. Och sedan spenderade vi fyra timmar åt att dricka vin. Rödvin och bubbel, som avbildat här ovan. Idag är jag seg :P :D

Jag skall strax ut på stan, har lite grejer att fixa nu i helgen inför Gotland, och vid halv fyra har jag tid för att fixa naglarna :) Solen skiner, världen är varm och fin och jag saknar Martin men snaaaart får jag en hel vecka ihop med honom så kejrå :P

Ni får ha en riktigt fin dag! Eventuellt uppdaterar jag senare under dagen, ifall jag hittar något roligt på stan :) Kram på er! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: