För vissa räcker smink; andra behöver filter. It’s all good!

Nytt snyggefilter på Snapchat, woo! Detta resulterade i ny avatar både på Facebook och Twitter. JAG SKÄMS INTE FÖR MINA SNYGGEFILTER! Sådetså :)

Tisdag! Igår tog jag en promenad på kvällen och sedan kom jag hem och kände mig krasslig?? Himla osympatiskt. Halsen förvarnade för halsont, näsan rann och jag var lite småhostig? Lägg av med det! Så jag gick och lade mig i hopp om att det skulle kännas bättre idag och peppar peppar hittills känns det som att det nog blev bra igen..? Jag satt alltså senast IGÅR och skröt om hur det här är det första vinterhalvåret cirka någonsin som jag inte har några sjukdagar, då skall ju inte kroppen komma här och ta det som en uppmaning till att bli sjuk direkt. Agh. Men ja, vi fortsätter att hålla span på hur kroppen beter sig och hoppas att det bara vara en snabbt passerande grej som hälsade på igår kväll.

Idag skall jag springa. Träningskläder står packade i bagen på skrivbordet bredvid mig. Just nu är jag mest trött, dock. Jag tror att jag sovit hela natten igenom (fast jag vill minnas att jag typ flyttat runt på håret flertalet gånger, i ”sömnen”?) men jag var så oerhört söndertrött när jag vaknade imorse. Det var inte ens kul. Hade jag haft tid och möjlighet hade jag absolut somnat om och sovit i i alla fall en timme till, men icke. Är man vuxen och har ett jobb man vill sköta så kan man inte göra sådana saker lite på random, sådär.

Igår efter jobb lämnade jag i alla fall in min kamera på verkstad. Verkstaden ligger cirka 100 meter från min ytterdörr = ganska bra läge alltså? Får se vad det kostar. Han förvarnade att ifall det INTE var något som skulle lagas så kostade det 250:- bara för att han kollade på den – skulle något lagas ingår den kostnaden i slutsumman. Jag hoppas att det inte blir dyrare än ett par hundra, jag har inte riktigt budget för en trasig kamera mitt uppe i allt annat.

Men HERRE jag är så trött. Orkaaa. Det är så mörkt ute just nu, också. Hade en solig dag varit på G så hade det redan börjat ljusna, men det ser ut som att klockan är mitt i natten, som att jag sitter här vid halv tre och inte halv åtta? Det hade ju om inte annat förklarat min enorma tröttma när jag vaknade för en timme sedan ;P

Men men. Ikväll skall jag käka burgare med Toro och snacka skit, och sedan hem och sova igen. Det känns som att jag sover MYCKET just nu, men samtidigt inte mer än vanligt ändå? Det är nog mest för att det är så mörkt ute hela tiden. Då blir man ju sömnknäpp.

Ha en bra dag, hörni :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: