…vinter?

Min kamera fyller ett år idag (woo!) och jag firar detta genom att ta en promenad till Netonnet efter jobbet för att köpa ett stativ åt den :) Då får jag en bra mängd steg idag också. Det är ett litet trebensstativ med gummikulor och whatnot. Lagom för att hålla i kameran åt mig när jag vill försöka ta kort på mig själv, eftersom objektivet jag har gör att allt blir väldigt NÄRA. Jag har ju hittat ett riktigt drömobjektiv jag skulle vilja ha till kameran, men det kostar typ 8000 så…. KANSKE INTE, som man säger.

Onsdag! Mitt i veckan! Mitt city, ditt city – mitt i city! Jag socialiserade med Johan efter jobb igår, vilket innebar vin, hemmagjord pizza och en massa skitsnack. Sådana kvällar är så himla behövda ♥ Hann med att spela lite TV-spel först också, vilket var nice. Skall spela vidare ikväll när jag kommer hem och räknar med att bli färdig med spelet under kvällen faktiskt. Skall även göra pastasallad att äta ikväll + till lunch imorgon, woo! Just nu ser det ut som att jag har varit lite väl pessimistisk i hur mycket mat som skall gå åt i veckan – jag tror nämligen att jag har köpt hem lite för mycket. Skall se vad jag kan tillaga och få ordning på innan torsdagen har passerad, har jag tur har jag ju köpt alldeles lagom mycket :) Idag blir det pizza till lunch, i alla fall :)

Temperaturen har börjat sjunka. Det är inte längre 10º ute, utan verkar istället ligga någonstans mellan 1º och 8º under dagarna. Sakta men säkert rör vi oss mot vinter. Igår när jag gick hem från jobb låg kanalen alldeles spegelblank, och det hade börjat bildas is på ytan. En viss mängd frostglitter på marken också. Det är vackert. Det är ju det här jag vill ha! Fram med lite vinter nu, kthxbai :))

Ikväll och/eller imorgon skall jag packa och få ordning på allt som skall med till Visby. Ladda kamerabatterier osv. Jag har en bok liggande hos mommo atm (LGTG) men jag är inte säker på att jag är sugen på att läsa vidare den just nu. Tar nog med boken jag för tillfället sitter fast i på kvällarna (Abercrombie; Best served cold) istället. Det är ju inte för att läsa jag åker dit – men jag vill däremot ha något att läsa innan jag somnar på kvällarna. Ser i vanlig ordning INTE fram emot världens stenhårdaste djävla säng, men det är bara två nätter och jag får ju träffa mommo så OKEJRÅ.

Världen är en märklig plats. Nu skall jag se på julkalendern och dricka upp min Mer och äta en banan. Kanske postar något senare, vi får se. Om inte annat får ni ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: