Rain or shine

Screen Shot 2014-05-06 at 09.04.20

Det spöregnade när jag kom utför dörren imorse. Regnigt, kallt och blött – och alldeles, alldeles underbart ändå. Sprang 6,6 kilometer och det kändes BRA. Jag var trött som satan när jag var klar, men hade nog ändå kunnat springa liiiite längre? Nu har jag i alla fall avklarat de första 12 av mina 100 kilometer under november. Skall springa på söndag efter att mamma har åkt hem, är planen. Vi får se hur det går, dock. Planen är ju att vi skall åka ut till Torup och gå en mil först… :D

FREDAG! Himla bra dag, faktiskt! Idag har vi teammöte eftersom det inte blev något igår, och sedan går jag typ hem? Slutar vid elva, skall försöka hinna få till i alla fall två commits innan dess. Jobbar på den första just nu, borde kunna vara klar med den inom en timme känner jag :)))

Sedan skall jag städa. Jag har ~6 timmar på mig innan mamma kommer, där jag skall hinna handla, städa, förbereda maten och förhoppningsvis ta en dusch. Och färga håret! Jag tänker att om jag handlar direkt när jag kommer från jobb sedan så är hela den biten färdig, och då kan jag sätta henna i håret och ha det i medan jag städar så borde jag vara snygg när jag duschat sedan. Jag har ganska tydliga rötter just nu och jag ser inte klok ut. Jag hatar det verkligen :P

Men ja. Jag hoppas att ni får en riktigt bra helg! Kanske postar jag något här under helgen, men jag lovar inget :) Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: