PEOPLE TOY!*

stängsel

Godmorgon!

Det är fredag, det är mörkt utanför fönstret och det blåser – och om ett par timmar skall jag ut och springa så vi får se hur snabb jag är idag när det är halv storm, haha :D

Igår kom ju Sanna! Himla bra grej faktiskt :) Vi tog en vända inom H&M på Entré och sedan köpte vi vin och mat och gick hem. Det blev pannkakor med socker och grädde till middag och sedan varm choklad efter det ;) Började slå in lite julklappar och ”biprodukter” till julklappar och så tittade vi på världens gulligaste julfilm som är The Christmas Toy av Jim Henson. Den brukade gå på TV kvällen före julafton när jag var barn så det är så himla mycket nostalgi att titta på den <3 <3 <3

Idag efter jobb skall vi ut på stan och kolla på julklappar, och sedan hem och dricka vin och se på Hogfather och snacka skit och fortsätta slå in paket :D Allt är väldigt +++++!

Fick för övrigt årets första julklapp igår, och Sanna ville att jag skulle öppna redan nu. Det var en jättesnajdig liten nightlight i form av en Stormtrooper, som fick stå bredvid min säng nu under natten och skydda mig från mardrömmar. Fungerade bra! :)) Så gullig och genomtänkt present faktiskt <3

Men ja.100% plan att springa idag – har släpat med mig kläder och smink och handdukar och hela baletten så jag skall INTE fega ur på detta. Det är väl bara att springa lite långsammare ifall det blåser för mycket :)))

Ni får ha en bra dag! Jag kanske uppdaterar något mer här i helgen, annars kommer ett inlägg på måndag i vanlig ordning :) Krams!

*cirka den bästa retorten i Christmas Toy. BA SE DEN så fattar ni. Ha!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: