Dan före första december-dan!

eld

Jag höll på att skriva ”Torsdag!” men det är ju onsdag. Jag hade torsdag igår också. Imorgon är det torsdag på riktigt. Jag känner att den här veckan är lite uppochner..?

Men ja. IMORGON ÄR DET FÖRSTA DECEMBER! Och på fredag kommer Martin och tantgänget. Och på lördag skall vi på den roligaste julshowen vi vet! Jag och Martin skall dit för fjärde gången, mamma och Rigmor för tredje gången och Yvonne för andra gången. Det skall bli så himla kul! :D Jag kan verkligen rekommendera Crazy Christmas Cabaret. Det lär vara slutsålt för i år, men om ni är taggade nog så kan ni kolla ifall det finns biljetter kvar efter nyår. Showen går åtminstone i januari så kan vara lättare att få biljetter då :)) Årets tema är Sherwood!

Vad dåligt bemött jag blev när jag skulle hämta ut ett paket på ett NYTT djäkla utlämningsställe igår. Det var en av mina julklappar till Martin, så tänkte att det är smidigt att ta på vägen hem från jobb så slipper jag bekymra mig om det sedan. Gick in och ställde mig i kö, och sedan ställde det sig någon på motsatt sida och gjorde en egen liten kö? När den förste var klar så kom expediten till mig och ba ”Hej vad kan jag hjälpa dig med” och jag hann precis säga ”Jo jag har fått-” när han avbröt mig och ba ”JAHA MEN HAN VAR FÖRE” och gick till den andra kunden istället? What?? Jag menar, det är okej att hantera honom före, men jag kan nog tycka att man borde säga ”Oj förlåt, jag tror att han var före dig, jag återkommer strax” istället för att bryskt avbryta och gå iväg. Sedan kom någon annan mupp och skulle hjälpa mig vilket tydligen tog fem minuter för det är ju JÄTTESVÅRT att hitta rätt paket bland de typ 20 de hade i hyllan. Så himlaaa svårt liksom. Ugh. Jag hoppas att jag aldrig mer få paket dit. Tydligen är det dit Bring tar sina paket. Vem skickar ens med Bring??

NÅVÄL. Nu ligger i alla fall ytterligare ett inslaget paket under granen och inväntar julafton :) Jag skickade en liten grej till mina brorsöner i söndags som jag hoppas skall komma fram idag. Det är en kalender så det roligaste vore ju ifall de hade den från och med imorgon :)

Fick för övrigt en sådan där Bingolotto-kalender på posten från mamma igår <3 Hon gav mig en chokladkalender när hon var här i början av månaden, och så fick jag ju en chokladkalender av Rigmor i helgen också, så nu har jag treeee kalendrar att öppna genom december :D Och imorgon får ju Martin börja öppna sin Jölkalender :D Så himla taggad på att se vad han tycker om den :)))

Ja. Men nu skall jag jobba! Idag går jag hem halv tre pga mina 90 minuters övertid i måndags, så jag skall som sagt var städa och fixa och ordna och så där :) Det blir jättebra :D Skall se ifall jag kan göra en peppig playlist tills dess också :))

Kram på er! Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: