Svårdagar

Screen Shot 2014-11-17 at 07.34.58

Jag vaknade med huvudvärk. Jag somnade med huvudvärk också, så det var väl inte så jättekonstigt att den hängde kvar när jag vaknade. Jag tror att den kommer från att jag sprang fem kilometer igår men inte drack mer än ett glas vatten och en burk cola zero på hela dagen. Vätskebrist, osv. Jag får försöka dricka mer idag. Vi får se ifall det hjälper. Worst case får jag väl gå hem och lägga mig, antar jag.

Jag är kvar i min dipp. Det var skönt att springa igår, men annars är jag mest väldigt grå för tillfället. Det löser sig. Det gör det väl alltid. Det kommer kanske lite solsken mitt i det gråa när man minst anar?

Igår sökte jag fyra jobb i Göteborg. Jag har cirka NOLL hopp om att få endera av dem, men man kan ju alltid söka. Söker jag inte har jag verkligen ingen chans att få nytt jobb, nu är det ju i alla fall någon som kommer att titta på min ansökan och vem vet. Kanske leder det någonstans? Kanske. Förmodligen inte, men ändå större chans att få jobb om man liksom …ni vet… söker dem. Man kan ju alltid hoppas. Hålla tummarna. Jag går sönder av detta eviga pendlande. Det är ju såklart värt det för att få träffa Martin, men hur värt slutprodukten ändå är av det så innebär de ju inte att det inte är något som sliter och tär och ruttnar och tar energi och pengar. Min högsta önskan just nu är verkligen att kunna få bo ihop med min älskade utan att det innebär ett minimi-antal nätter i veckan för en max-kostnad. Ge oss gemensam hyra, gemensam kyl, gemensamma räkningar och ett gemensamt liv. Det är allt jag vill.

Jag vill inte vara kvar i Malmö. Och någonstans i all denna vill/inte vill sitter jag kluven och mår dåligt över att jag är där jag inte vill vara och inte är där jag vill vara. Ni förstår att det blir jobbigt?

Jag är ledsen att det blir en massa gnällbloggande just nu, men bloggen är ju där för att spegla hur jag mår och vad jag tänker på och varför saker är på ett sätt osv. Vill man inte läsa min dagbok skall man nog inte följa en dagboksblogg :P

Nåväl. Jag hoppas att ni har en bra dag. Det är onsdag, jag skall städa och fixa hemma idag inför när Martin kommer på fredag, så det finns en pepp där. Idag blir det nog storfokus på sovrummet, så kan jag pilla på resten imorgon mellan vändor till tvättstugan.

För övrigt betalade jag av det sista på min kreditskuld igår så det + skulden jag betalade förra veckan innebär att jag numera är HELT skuldfri. DET är en bra känsla, mitt i allt annat. Nästa lön som kommer är 100% min (bortsett från räkningar såklart) och jag kan plötsligt börja bygga på mina sparkonton och köpa julklappar osv? SÅ BRA. Det glädjer vi oss över.

Okej, ha det <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: