Ur och skur

fötter

Inledde morgonen med lite sovmorgon. Vaknade och var så trött att jag knappt kunde hålla upp huvudet, så jag pressade fram klockan 30 minuter och studsade sedan i en halvtimme innan jag gick upp. Var ändå på jobbet i tid. Värt det! :))

Onsdag! Jag har träningskläder med och sticker ut och springer intervaller i Pildammsparken om några timmar. Jag brukar passa på medan mina kollegor spelar innebandy, men det ser ganska mörkt ut på deras innebandyfront idag. Jag springer ändå, jag :)

Bilden ovan är gammal och är från en vår, men jag tyckte ändå att den fungerade såhär precis när hösten börjar. Inser också att jag saknar söta skor och att jag borde köpa något fint att ha på fötterna igen. Jag har ju snygga stövlar osv, men hade velat ha ett par fina lågskor som man kan känna sig snygg i såhär om hösten. Det är stövlar eller sneakers, liksom. Mina ankelhöga stövletter är så slitna att jag får ont i fotsulorna av dem, och utöver det har jag typ inget att ha på fötterna. (påstår tjejen som har 20 par pumps på hyllan i sovrummet, host)

Helgen närmar sig med stormsteg och jag är nöjd. På lördag skall jag och Rigmor på Afternoon Tea och på söndagen ville min bror ta en fika. Utöver det så hoppas jag på fint väder och många Martinkramar :3

September alltså. Imorgon, det vill säga. Jag hade önskat att jag vore någon annanstans by now, men det löser sig. Hitta nytt jobb och flytta ihop, dvs. Jag gör så gott jag kan för att förbättra situationen, och förr eller senare lossnar det väl? Vi får se. Ni får hålla tummarna för mig/oss ♥ Störst av allt är kärleken osv, ifall vi skall bli lite bibliska.

Nåväl. Ni får ha en bra dag! Skulle jag vara exceptionellt superbäst (eller helt enkelt bara inspirerad) efter att jag sprungit sedan så kanske jag postar igen, annars så säger vi tack och hej för Augusti 2016 nu :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: