Sol i sinne

DSC_0374

Nu jobbar jag en vecka till och sedan har jag ett par dagars semester för medeltidsveckanhäng! Åker ner på onsdag vid lunch, åker hem igen på lördag morgon. På torsdag har jag och mommo ett viktigt möte som jag hoppas att vi går ur med ett positivt besked (re: hemtjänst, för övrigt) och utöver det så tänkte jag mest hänga inne på stan med mina vänner och bara trivas med läget :)

Jag och Martin firar fyra år tillsammans på fredagen under medeltidsveckan, vilket vi ju då alltså missar iochmed att jag är på öjn då, så vi skulle nog fira det nu kommande helg istället. Helgen efter mtv är det Midnattsloppet (OMG!?) och jag har med mig träningskläder idag och tänkte springa efter jobb. Min stora förhoppning är att det INTE är 800º ute då… Vi får se. Jag får väl ta med vattenflaska annars. DET LÖSER SIG. Har inte helt bestämt mig för ifall jag skall försöka springa 3,3k (Pildammsparken runt) eller intervaller än, det märker vi när klockan blir tre och jag skall ge mig i kast med detta ;)

Igår sydde jag och såg på film. Poughkeepsie Files, en found footage-film om en seriemördare under nittiotalet. Den var …eh… konstig. Mest ganska dryg att titta på, liksom. Jag vet inte jag, jag tycker nog fortfarande att Blair Witch Project är en av de bättre ff-filmerna tbh. Det skall ju komma en ny del i Blair Witch-serien! Den skall heta Blair Witch iirc, och kommer i september. Woop! :D Jag är ju en sådan där som gillar lökiga filmer så jag tycker ju faktiskt att Blair Witch 2: Book of Shadows är en helt okej film. Har sett den ett par gånger, den fungerar bra att ha i bakgrunden när man syr.

Idag skall jag sy färdigt huvan jag håller på med (har max en timmes arbete kvar på den – fäller sömmar just nu) och sedan skall jag våga klippa i mitt lila ylle för att få ut delarna jag tänkte sy en jacka av. VÅGA! Blir nog även en promenad, faktiskt. Tog en timmes paus och promenad i sömmandet igår och det kändes bra :) Får se hur mycket steg jag har efter jag har sprungit, del ett. Jag siktar på 15-20k (fick 23k igår!) så om jag ligger på 19k när jag kommer hem ägnar jag nog resten av kvällen åt att sy. Saknar jag steg… promenad!

Okej anyhoo. Ni får ha en bra tisdag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: