Planerna

tumblr_ob7qunxISE1swv52fo1_1280

Måndag! Augusti! Allt är nytt och spännande :)

Klev upp strax efter fem idag och stack ut och sprang. Intervaller. Det går bra så. Jag skall springa intervaller ett par gånger till och sedan trappa upp lite. Försöka ta mig tillbaka till ”Kan springa 30 minuter utan stopp” igen, liksom. Midnattsloppet om tre veckor, så jag har ju något att kämpa för.

Efter Midnattsloppet har jag mitt livs största (tränings-)mål att ta mig mot; Göteborgsvarvet i Maj 2017. Att klara av att springa strax över 2 mil utan stopp. Är det möjligt? Ja. Det är det. Med ihärdig träning och tålamod så kommer jag att ta mig dit. Jag får bara inte sluta igen. Ingen paus. Ingen rast och ingen ro ;) Spring tre gånger i veckan fram tills GV17 och det kommer att gå finfint! #tilltron #peppen

Jag drömde att jag köpte ett hus i Visby, nere vid Trojaborg. Det var ett jättehus med tinnar och torn, och öh typ tio sovrum? Det kostade 350k och jag förklarade för Martin att vi kunde sluta våra jobb och starta ett internat med utbildning eftersom vi hade sovplatser för en hel skolklass. Jag köpte även en blind rottweiler-valp. Jag vetefan vad jag gör när jag sover men inte håller jag i plånboken i alla fall :P

Idag skall jag ta en promenad på hemvägen, sedan äta middag + sy och se på film. Eller så går jag raka vägen hem, äter och syr och SEDAN tar en promenad. Det är vilket som :) Jag har redan 10k steg för idag så får se vad det landar på, men runt 20k hade ju varit nice faktiskt :))

Ni får ha en bra måndag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: