Hejdå sommaren!

huldr

Blir alltid så knas när jag INTE har ställt klockan på ringning före fem utan istället kliver upp vid sex. Whaaat. Men jag skall springa före lunch idag, är planen. Den initiella planen var ju att köra intervaller idag och långpass imorgon, men vi har ett möte imorgon som hamnar mitt i när jag tänkte springa, så jag kör långpass idag + intervaller imorgon bitti istället så löser det sig :) Planen för idag är att försöka komma så långt som möjligt, och att strunta i vad klockan är. Jag har redan planerat för att jobba lite senare idag, ifall det skulle behövas. Bara fokusera på andning, hållning och distans, snarare än hastighet. Det blir bra! Ni får hålla tummarna att det går bra för mig – bortsett från morgondagens intervallpass så blir detta sista träningspasset före lördag! :)

Tisdag, och inte så mycket mer än så. Solen skiner men hösten ligger i luften. Det mörknar tidigare under kvällarna, och det ser så ruggigt ut när jag vaknar vid fem på morgnarna. Det gör mig dock ingenting, jag gillar hösten! :D Det vet ni ju :3

Jag funderade på att gå inom New Yorker på hemvägen och se ifall de har en jacka som jag var sugen på att köpa som höstjacka. Eller ja, rättare sagt så hittade jag en jacka online som jag verkligen gillar, men jag kom på att New Yorker har en liknande så om jag kan köpa den i en IRL-butik istället för att beställa från USA så är det liksom inte en dålig grej :D Så ni kan väl hålla tummarna för mig, pls? Jag är så svår på det där med jackor. Det är så många olika saker som spelar in i huruvida det är en bra jacka eller ej.

För övrigt blev jag lvl 23 i Pokemongo idag. Bra grej? Bry sig? :D Jag har iaf fått byta namn nu så att jag inte längre nickar realname utan har något random tramsnamn istället. Jag är …zzyrran! Zzuckens syster, dvs. Inte en djävel kan räkna ut att det är jag, jaga rätt på min adress utifrån namn och stå utanför min port och sura efter att jag har sparkat röv och tagit deras gym. HA!

OKEJ ha bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: