tisdag-onsdag-torsdag

Screen Shot 2016-07-21 at 07.50.34

En torsdagsmorgon. Jag steg upp runt fem idag och stack ut och sprang en vända. Sprang utan mål, fick ge med mig efter 2 kilometer men ändå nöjd med att jag kom ut. Det lossnar snabbt igen – jag har ju haft ledigt + haft en sjukt dryg förkylning (som fortfarande surar i min kropp) så det är inte så konstigt att man halkat efter lite igen. Ge mig ett par veckor så kommer jag att springa Midnattsloppet utan problem, liksom :)

Veckan …rör sig. Det är en kort vecka för mig, eftersom jag hade måndag igår och det var en onsdag då. Idag är en tisdag, fast också torsdag, och egentligen även en onsdag. Det blir rätt när helgen kommer. Jag hade en tvättid igår som jag struntade i, spenderade kvällen på soffan framför OITNB istället. Två eller tre avsnitt (minns inte ens) och sedan läste jag tills jag skulle sova. Jag är fortfarande låg och ledsen efter att farmor gick bort, vilket såklart inte är konstigt. Det kommer att ta mig ett par dagar att hitta tillbaka igen, bara.

I helgen är jag ensam. Jag har inte råd att åka till Göteborg efter gotlandsresan, och Martins kusin skulle komma till stan så vi bestämde att Martin stannar i Göteborg och träffar Thomas och jag stannar i Malmö och sparar pengar :P Jag skall se ifall jag kan få en tvättid i helgen, och sedan tänkte jag egentligen bara städa samt renovera lite kläder inför Medeltidsveckan. Saker som behöver lagas, sys om eller bara tvättas. Gör om, gör rätt.

Jag har andra saker på listan också. Vi får se vad jag gör och vad jag skjuter på. Allt hinns med i sinom tid. Jag orkar inte stressa just nu. Det har blivit så mycket av den varan den senaste tiden, och det hjälper mig inte. En sak i taget, osv.

Nåväl. Det var hur som haver skönt att springa! Jag skall se ifall jag orkar ut imorgon bitti också, så kanske man kan lyckas springa ett snäpp längre än idag :) Jag har ju koll på exakt var jag stannade idag så tänker mig att man skjuter sig allt mer framåt för varje gång man springer kanske? Förr eller senare lossnar det och jag springer en mil av misstag, liksom.

Ni får ha en bra dag.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: