Kategorier
Gnäll Lajv Meta Resor Squeee

inb4 afk v2

Untitled-1

Jag är hemma! Jag, eh, kom hem i måndags morse klockan 04. Tog en dusch och gick och lade mig direkt, vaknade vid halv fyra på eftermiddagen och var FULLKOMLIGT LOST. Var är jag? NÄR är jag? Allt är yxigt. Gårdagskvällen spenderades på soffan framför OITNB med en påse chips. Sedan fick jag ont i halsen och idag vaknade jag med en skitsexig förkylning. Så HIMLA roligt, verkligen. Knarkar Strepsils och snörvlar och känner mig mest väldigt ynklig. Om 1,5 timme går min buss till Göteborg och sedan är jag borta igen pga GOTLAND MUTHAFUCKAS, men ja. Alltså. Det blir inte så mycket bloggat den här månaden, sorry -_-

Vi åker hem igen på måndag och jag åker hem-hem igen på tisdag. Tisdag markerar också 11-årsdagen efter Annas bortgång, så det blir blommor på graven innan båten går efter lunch på måndag. Hur har det redan gått 11 år? Varje år blir jag allt mer förvånad (och skräckslagen) över hur snabbt tiden ändå går när man saknar en del av sig själv på det där sättet. Allt är konstigt. Det går ändå inte en dag utan att jag tänker på henne, så hon är ju ändå ständigt närvarande. Får se ifall jag skriver något mer om det på tisdag när jag kommit hem, ifall jag har något att säga. Just nu behöver jag packa och försöka få kroppen att sluta försöka få mig att gå och lägga mig. Jag får vila på Martins soffa ikväll.

Fick för övrigt köra lite på hemvägen i söndags natt! Jag åkte med Joch och sade åt honom i förväg att jag kan turas om med att köra ifall det behövs, och efter att vi åkt de första två timmarna (exkluderat matpaus) så ville han få vila en stund så jag tog över ratten och fick nästan vattenplaning ett par gånger. Sjukt spännande att köra i regnoväder mitt i natten när man är en oerfaren förare :D Jag var väldigt spänd i början men slappnade av så fort jag kände att jag hade koll på bilen och allt omkring mig. Gött mos! Körde mellan Ängelholm och Center Syd så det var ju inte så långt, men han fick vila ikapp lite och sedan bytte vi när jag kände att jag hade svårt att hålla mig fokuserad. Köra när man är trött = motsvarande att köra med alkohol i kroppen = INTE JETEBRA OK

Oh well. Panikpacka! Jag har slagit in presenter till fem födelsedagsbarn och nu skall jag försöka packa så att man klarar både regn och solsken och fanochhansmormor. Imorgon blir det pizza med mommo direkt när vi kommer och utöver det + hänga på grillfest med pappa på lördag har vi inte några direkt spikade planer än. Zzuck ville fika och vi skall hälsa på farmor också, men vi får se vad resten av gotlandsvistelsen innehåller :)))

Men ja. Jag går afk i en vecka till. Sommar woo!

Kram på er :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *